Μάγδα Τσέγκου: «Πρέπει να υπάρχουν γυναίκες στην πρωινή ζώνη»
Media

Μάγδα Τσέγκου: «Πρέπει να υπάρχουν γυναίκες στην πρωινή ζώνη»

«Άρωμα γυναίκας» δίνει κάθε πρωί στην ενημερωτική ζώνη δίπλα στον Γιώργο Αυτία η Μάγδα Τσέγκου, η οποία φαίνεται ότι όχι μόνο αντέχει τον ανταγωνισμό, τον «προκαλεί» κιόλας.


«Όταν ξεκίνησε η σεζόν, ήμουν η μόνη γυναίκα στην πρωινή ζώνη, τώρα προστέθηκε και η Ρίτσα Μπιζόγλη, αλλά γενικά υπάρχει έλλειψη από γυναίκες στις πολύ πρωινές εκπομπές. Θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε να υπάρχουν γυναίκες στην πρωινή ζώνη, μπορούν αν δώσουν το στίγμα τους και να βοηθήσουν, να στηρίξουν, να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν. Και τιμά πολύ τους άνδρες που έχουν δίπλα τους γυναίκες σε αυτή τη ζώνη. Ήταν μια ανδροκρατούμενη ζώνη η πρωινή αλλά είναι τιμή όλων αυτών που δίνουν βήμα και στις γυναίκες» δηλώνει η παρουσιάστρια ενώ συνεχίζει: «Ο πρώτος άνθρωπος που λέω «καλημέρα» είναι ο φύλακας στην είσοδο του σταθμού και, αν δεν δω αυτόν, ο Γιώργος Αυτιάς. Είναι επίσης και αυτός στον οποίο λέω «καληνύχτα», με εξαίρεση τον φίλο μου.

Πώς είναι όμως η προσωπική ζωή της Μάγδας Τσέγκου, δεδομένου των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων; «Εγώ αυτή την περίοδο στερούμαι περισσότερα πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχώς έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που με κατανοεί, με στηρίζει πολύ και πηγαίνουμε χέρι-χέρι. Αν έχεις κατανόηση, είναι καλύτερα τα πράγματα» δηλώνει η ίδια.
Πηγή: TiVo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved