Στα παρασκήνια των Mad TV Awards Part 1
Showbiz

Στα παρασκήνια των Mad TV Awards Part 1

Η εμφάνιση του Νίνο με φούστα στη σκηνή, η 'συνάντηση' Βίσση και Βανδή μετά από πολλά χρόνια, ζευγάρια που ξανάσμιγαν... Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι εκπλήξεις που επιφύλασσαν οι διοργανωτές στη μεγάλη βραδιά απονομής των Mad TV Awards στο Θέατρο Βράχων. Το παρασκήνιο ατελείωτο, οι ίντριγκες πολλές και τα gossip πικάντικα...

Για έκτη χρονιά διοργανώθηκαν φέτος τα Mad TV Awards στα οποία έδωσαν το παρών μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο. Ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και κυρίως τραγουδιστές μετέτρεψαν τον χώρο του θεάτρου Βράχων σε... πασαρέλα, όσο μπορούσαν βέβαια αν υπολογίσει κανείς πως ο κόσμος ήταν τόσος πολύς φέτος που ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος. Σε σημείο που κάποιοι καλεσμένοι να αγανακτήσουν και να φύγουν άρον άρον, φανερά εκνευρισμένοι με τους διοργανωτές που δεν είχαν προνοήσει να κατανείμουν κατάλληλα τις θέσεις και φυσικά να μην επιτρέψουν στους απρόσκλητους να περάσουν την είσοδο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Γιαννιάς που συνοδευόταν από τη φίλη του Ειρήνη Μερκούρη. Παρόλο που το 'πάλεψαν' αρκετά για να παραμείνουν στην εκδήλωση, τελικά έφυγαν μέσα σε λίγα λεπτά θυμωμένοι που δεν είχαν θέση για να καθίσουν.

Πέρα από αυτά τα μικρά παραπονάκια πάντως, η βραδιά κύλησε πολύ ομαλά με τον ένα καλλιτέχνη να διαδέχεται στη σκηνή τον άλλον.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς που τραγούδησε για πρώτη φορά στα ελληνικά το τραγούδι που είχαμε στείλει στη Eurovision, το 'This is our night'. Με ελληνικούς στίχους το τραγούδι έχει τον τίτλο “Πιο δυνατά” και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους που τον καταχειροκρότησαν. Ο Σάκης, που εμφανίστηκε χωρίς την Κάτια Ζυγούλη έδειχνε να έχει πολύ καλή διάθεση η οποία απογειώθηκε όταν κέρδισε δύο βραβεία, ένα από τα οποία ήταν αυτό του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς. Η Έλενα Παπαρίζου όμως ήταν εκείνη που σάρωσε τα βραβεία. Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν επίσης ήταν και αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου που κατέκτησε και το βραβείο καλύτερου σύγχρονου λαϊκού video clip για το τραγούδι “Όλα για σένα”.

Το μεγάλο... σοκ για το κοινό ήταν όταν on stage εμφανίστηκαν μαζί δύο πρώην αγαπημένοι, η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης. “Μου το είπαν ενώ βρισκόμουν στην Πάρο και μου ήρθε η ξαπλώστρα κατακούτελα” σχολίασε από μικροφώνου ο Αλέξανδρος όταν εμφανίστηκε μαζί με τη Ναταλία στη σκηνή. Φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο ούτε εκείνη λέγοντας από μικροφώνου: “Αυτό το λένε deja vu”. Μία άλλη πολύ γλυκιά στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Σίσσυ Χρηστίδου παρέδωσε στον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη ως επικεφαλής του συγκροτήματος των Onirama το βραβείο του καλύτερου γκρουπ. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, η Σίσσυ χαριτολογώντας είπε από μικροφώνου: 'Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο'.

Τα φλας μονοπώλησαν για ακόμη μία φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ. Όχι όμως μαζί αφού το ζευγάρι και χωριστά ήρθε και δεν ήταν μαζί κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Γρηγόρης ήρθε πρώτος στην εκδήλωση και κάθισε μόνος και από εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ ανήσυχος. Πολύ αργότερα έφτασε και η Νάντια Μπουλέ στον χώρο και μιλούσε συνεχώς στο κινητό με τον παρουσιαστή ο οποίος και την καθοδηγούσε για να τον βρει μέσα στον χαμό που γινόταν στο θέατρο Βράχων. Όταν επιτέλους η Νάντια εντόπισε τη θέση όπου βρισκόταν λίγο πριν ο Γρηγόρης, εκείνος είχε ήδη φύγει για να βρεθεί στα παρασκήνια ώστε να ετοιμαστεί αφού επρόκειτο να παραδώσει βραβείο σε καλλιτέχνη. Σχεδόν στο τέλος της βραδιάς κατάφεραν να καθίσουν δίπλα δίπλα και ύστερα από λίγο αποχώρησαν. Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την έπαθε τη λαχτάρα όταν ενώ βρισκόταν on stage μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου και παρουσίαζε μέρος της βραδιάς, είδε από μακριά μέρος των κερκίδων να καίγονται. Η φωτιά γρήγορα πήρε διαστάσεις αλλά ευτυχώς με την έγκαιρη παρέμβαση των αντρών ασφαλείας του χώρου, αυτή σβήστηκε, χωρίς περαιτέρω προβλήματα...

Εντύπωση προκάλεσε η αρκετά ψυχρή ατμόσφαιρα που επικρατούσε ανάμεσα στον TNS και την Μάρω Λύτρα που ναι μεν πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς μίλησαν ελάχιστα και φυσικά ούτε λόγος για αγκαλιές και φιλιά.

Ιδιαίτερα ευδιάθετοι και σε μεγάλα κέφια εμφανίστηκαν επίσης στην εκδήλωση ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά που φυσικά μονοπώλησαν τα φλας.

Μία άλλη παρουσία που συζητήθηκε ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη που εμφανίστηκε μόνη, χωρίς τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Solo όμως και η Κατερίνα Καραβάτου που συνεχίζει να κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή και φυσικά ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κρατερό Κατσούλη.

Πολυφωτογραφημένη κατά τη χθεσινή βραδιά η Ευγενία Μανωλίδου που δεν πρόλαβε να βγάλει το νυφικό και έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος όμως απουσίαζε από το πλευρό της.

Σούπερ απουσία της βραδιάς η Βίκυ Καγιά, παρόλο που ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης ήταν εκεί. Άλλες απουσίες που συζητήθηκαν αυτές της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Μιχάλη Χατζηγιάννη, της Εύης Δρούτσα και του Γιώργου Θεοφάνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved