Φοιτήτρια η Έλενα Ράπτη!
G-Politics

Φοιτήτρια η Έλενα Ράπτη!

«Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε», ακόμα και αν είσαι βουλευτής! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη άφησε για λίγο τα κλασικά ταγέρ που απαιτούν οι εμφανίσεις της στο Κοινοβούλιο και επέστρεψε… στα θρανία. Το Σάββατο το μεσημέρι ντυμένη casual βρέθηκε στη σχολή της στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η πολιτικός ντυμένη με φαρδύ τζιν, αθλητικά, αμάνικο μπουφάν και μπλουζάκι κατεβαίνει τις σκάλες τις σχολής. Χαρούμενη και κρατώντας στα χέρια της βιβλία και σημειώσεις, έπινε χυμό. Μαζί της ήταν και συμφοιτητές της με τους οποίους είχε ευχάριστη συζήτηση, αφού χαμογελούσε.

Βέβαια, όλο αυτό δεν είναι τόσο εύκολο για την Έλενα, αφού αναγκάζεται να κάνει καθημερινά την απόσταση Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Οι υποχρεώσεις στο πολιτικό της γραφείο στη συμπρωτεύουσα «τρέχουν» και οι σπουδές γι’ αυτή είναι εξίσου σημαντικές. Η Ελενα Ράπτη σπουδάζει Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν σταματάει λεπτό να μελετάει και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της, θέλοντας συνεχώς να βελτιώνεται.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved