Στα παρασκήνια του Mad TV Awards Part 2
Showbiz

Στα παρασκήνια του Mad TV Awards Part 2

Εννοείται πως όλα τα βλέμματα χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια απονομής των mad tv awards ήταν στραμμένα σε κάθε κίνηση τόσο της Άννας Βίσση όσο και της Δέσποινας Βανδή...

Άννα ζούμε για να σ' ακούμε” ακουγόταν από την 'αρένα' του θεάτρου Βράχων, όχι όμως όταν βγήκε η Άννα Βίσση στη σκηνή αλλά όταν εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή. Μία αρκετά αμήχανη στιγμή και για τις δύο τραγουδίστριες που όμως έδειξαν να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις. Όταν η Δέσποινα πάντως βγήκε on stage για να ερμηνεύσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “υπάρχει ζωή”, η Άννα έδειχνε να διασκεδάζει και μάλιστα χειροκρότησε θερμά στο τέλος της εμφάνισης της... αντιπάλου της. Πιο ενθουσιασμένη ήταν η Δέσποινα Βανδή στο τέλος της βραδιάς που 'έκλεισε' η Άννα Βίσση με τα τραγούδια της. Ειδικά στο κομμάτι “Στην πυρά” της Άννας, η Δέσποινα έδειξε να το καταδιασκεδάζει, χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Πάντως, οι διοργανωτές έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μη φέρουν σε δύσκολη θέση τις δύο τραγουδίστριες αφού σε καμία φάση της βραδιάς δεν χρειάστηκε να βρεθούν πολύ κοντά, με τον κίνδυνο να συναντηθούν τετ α τετ και να μιλήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved