Περράκη- Μουρούτσος: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους
G-Sports

Περράκη- Μουρούτσος: Οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το απόγευμα η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα βαφτίσουν την μονάκριβη τους κόρη στη Σαρωνίδα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ένα μήνα πριν το μοντέλο φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Αναστασία έχει επιλέξει ήδη το νυφικό της που θα είναι σχεδιασμένο από την Σήλια Κριθαριώτη και θα είναι σε παλαιό στυλ κεντημένο με βελονάκι. “Δεν έχετε ξαναδεί παρόμοιο στυλ νυφικού” μας είπε η μέλλουσα νυφούλα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Το νυφικό θα είναι σε λευκό χρώμα όπως και τα βαφτιστικά της μικρής, ενώ σε κάποιες λεπτομέρειες της διακόσμησης θα κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα το παντρέψει μια στενή φίλη της νύφης και ο προπονητής του γαμπρού, ενώ η κόρη τους που θα πάρει το όνομα Έλενα (της μητέρας του γαμπρού) θα της το δώσει ο καλύτερος φίλος του Μιχάλη Μουρούτσου. Πρώτα θα γίνει η γαμήλια τελετή όπου η νύφη θα συνοδεύεται από την κόρη της και έπειτα θα γίνει η βάφτιση. Μετά το τέλος των μυστηρίων θα ακολουθήσει δεξίωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved