Σωτήρης Νίνης: “Όνειρό μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό”
G-Sports

Σωτήρης Νίνης: “Όνειρό μου να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό”

Το όνειρο του είναι να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό και τον χαρακτήρισε ομάδα της καρδιάς του, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Σωτήρης Νίνης. Ο νεαρός μέσος του Τριφυλλιού τόνισε ότι θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο Μουντιάλ με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους Σισέ και Νιόπλια, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αν του γίνει πρόταση.

Όσο για το δυνατό όπλο τους για την κατάκτηση του τίτλου ανέφερε: "Δεν ήταν μόνο ένας παράγοντας που συντέλεσε σε αυτό. Μπορώ να πω αρκετούς παράγοντες όπως η παρουσία πολλών Ελλήνων, η έλευση του κυρίου Νιόπλα στον δεύτερο γύρο, ο κόσμος που μας βοηθούσε σε κάθε αγώνα, ο πρόεδρος που ήταν συνέχεια μαζί μας και μας έδινε αυτοπεποίθηση. Φυσικά ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο αλλά και όλα τα παιδιά που είχαν μερίδιο στην επιτυχία".

Για το αν αισιοδοξεί για το άμεσο μέλλον της ομάδας δήλωσε: "Όχι μόνο για το άμεσο αλλά για πολλά χρόνια μπορούμε με τις κατάλληλες προσθήκες να μείνουμε στην κορυφή και να έχουμε καλές πορείες στο Champions League.".

Και για τον Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε: "Ο Σισέ δεν είναι υπερόπτης, δεν είναι ντίβα. Είναι ξεχωριστή προσωπικότητα όπως και ο Σίλβα. Τους ακούω με προσοχή όταν μου μιλάνε. Είναι παίχτες παγκόσμιας κλάσης και δεν έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικοί είναι για το πρωτάθλημα μας. Θα το συνειδητοποιήσουμε όταν φύγουν".

Για τα όνειρά του είπε ο Σωτήρης Νίνης: "Αυτή τη στιγμή θέλω να ετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για την Εθνική γιατί θέλω να αγωνιστώ πάρα πολύ στο Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Έκανα μια γεμάτη χρονιά και θέλω να την επαναλάβω. Αν έρθει μια πρόταση από το εξωτερικό δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα κάνω”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved