Σε λίγες ώρες η αυτοψία για τον θάνατο του Michael Jackson
Showbiz

Σε λίγες ώρες η αυτοψία για τον θάνατο του Michael Jackson

Η είδηση θανάτου του βασιλιά της ποπ μουσικής σκηνής, Michael Jackson, έκανε το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες, πριν καν βγει η επίσημη ανακοίνωση από τον αγαπημένο του αδελφό, Jermaine Jackson που επιβεβαίωνε το τραγικό συμβάν...

Ο ιατροδικαστής, Φρεντ Κόραλ, αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN πως το πρώην παιδί θαύμα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 2.26 μ.μ. τοπική ώρα Καλιφόρνια. Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα πολλές λεπτομέρειες για τις συνθήκες του πρόωρου θανάτου του, αλλά φαίνεται πως ο Jackson μεταφέρθηκε λιπόθυμος και δεν ενέπνεε την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο UCLA Medical Center, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Η αυτοψία έχει προγραμματιστεί από τις Αρχές για σήμερα.

Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες προέβησαν σε δηλώσεις, ανάμεσα τους η Madonna, η οποία τόνισε “δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω” και πρόσθεσε πως “ο κόσμος έχασε έναν από τους 'σημαντικότερους' αλλά η μουσική του θα ζει για πάντα”. Η στενή του φίλη και διάσημη ηθοποιός, Elizabeth Taylor, είναι συντετριμμένη και ο εκπρόσωπος τύπου της δήλωσε πως δεν μπορεί ακόμα να κάνει κάποια δήλωση για τον αγαπημένο της φίλο αφού είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Τέλος, ο πρώην εκπρόσωπος του σταρ ανέφερε σε δηλώσεις του πως “δεν εξεπλάγη” από τα τραγικά νέα του θανάτου του” και πως “ο τραγουδιστής βρισκόταν σε ένα αυτοκαταστροφικό ταξίδι εδώ και χρόνια”. Σκληρές δηλώσεις σε τέτοιες στενάχωρες στιγμές.

Πηγή: Troktiko.blogspot.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved