Κώστας Μαρτάκης: «Τώρα ζω το όνειρό μου»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Τώρα ζω το όνειρό μου»

«Τώρα ζω το όνειρό μου! Το τραγούδι ήταν πάντα το όνειρό μου και νιώθω πολύ τυχερός που κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα» δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος δείχνει να περνά μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Για το μέλλον κάνω σκέψεις με ανοιχτά μάτια για συνεργασίες, εμφανίσεις, συναυλίες… πολλά! Στον ύπνο μου το τελευταίο διάστημα δεν βλέπω σχεδόν τίποτα, γυρνώ τόσο κουρασμένος στο σπίτι από τις πρόβες και το στούντιο που πέφτω ξερός για ύπνο. Όμως το σπουδαιότερο όνειρο είναι αυτό που ζω, το όνειρο της μουσικής! Τι λέει όμως για τον έρωτα στη ζωή του ο τραγουδιστής; «Το ότι δεν με έχετε δει (με τη σύντροφό του) δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε. Ο έρωτα είναι πηγή έμπνευσης αλλά μπορεί και να σε αποσυντονίσει εντελώς. Υπήρξαν κάποιες σύντομες σχέσεις-περιπέτειες τα τελευταία χρόνια που δεν ευδοκίμησαν γιατί δεν έδινα την απαιτούμενη ενέργεια και προσοχή. Όσο για την προσωπική ζωή μου, είμαι επίσης σε πολύ καλή φάση. Όμως έχοντας μπει σε έναν δρόμο η καριέρα μου νιώθω ότι είμαι έτοιμος για μία νέα σχέση. Βέβαια, τον έρωτα, δεν τον προγραμματίζεις απλώς σου τυχαίνει!».
Και επειδή ο Κώστας Μαρτάκης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 25 πιο σέξι άντρες του κόσμου, κάτι πρέπει να σχολιάσει και γι’ αυτό: «Σέξι για μένα είναι η Μόνικα Μπελούτσι! Εγώ δεν νιώθω καθόλου σέξι. Δεν σας κρύβω ότι χάρηκα όταν έμαθα γι’ αυτήν την διάκριση, αλλά μέχρις εκεί!»
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved