Η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία στην Κύπρο!
Showbiz

Η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία στην Κύπρο!

Πολλοί θα τη θυμούνται από τη σειρά «31 δρόμοι» που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη. Η Ελίνα Λούκας έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με το τραγούδι και τη δημοσιογραφία στην Κύπρο κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα διαμονής της στην Αμερική να παίξει τον πρώτο της ρόλο σε αμερικανική ταινία πλάι στον Brian Austin Green. Ως παραγωγός, σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζει τη νέα ταινία που θα γυριστεί αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο.

«Το σενάριο το υπογράφω εγώ μαζί με τους δύο συνεργάτες μου Daemon Hillin και Ryan Johnson. Η ταινία είναι action-adventure που θα έχει Hollywood A-list ηθοποιούς αλλά και γνωστά ονόματα από Έλληνες ηθοποιούς! Ο Τομ Σίμεμουρ θα είναι ο... κακός της υπόθεσης. Όπως ο ίδιος μας έχει πει, έχει ελληνικές ρίζες και πάντα ήθελε να ζήσει από κοντά την ελληνοκυπριακή κουλτούρα! Οσο για τους Α-list ηθοποιούς, είμαστε σε διαπραγμάτευση μαζί τους και θα καταλήξουμε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο δικός μου ρόλος θα είναι ο πρώτος γυναικείος…Είναι όλοι χαρούμενοι που θα βρεθούν στην όμορφη Κύπρο αυτό το καλοκαίρι για την πραγματοποίηση της πρώτης χολιγουντιανής ταινίας εκεί»

Όσο για την ταινία «Cross» δήλωσε: «Η ταινία «Cross» είναι η πρώτη μου μεγάλου μήκοους αμερικανική παραγωγή. Ήταν ένας μικρός ρόλος πλάι στον Brian Austin Green αλλά αρκετά καλός για ξεκίνημα! Είχα την τιμή και την τύχη να πάρω το βάπτισμα σε χολιγουντιανό σετ δουλεύοντας με πενήντα αξιόλογους επαγγελματίες, που είχαν κάνει τα πολύωρα γυρίσματα να φαίνονται παιχνιδάκι!».
Και ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια; «Τα μελλοντικά μου σχέδια περιλαμβάνουν πολλές ταινίες και τη δημιουργία μαζί με τους συνεργάτες μου μίας ελληνικής εταιρείας παραγωγής που θα αναλαμβάνει τη διανομή ταινιών και θα έχει έδρα την Κύπρο και το Λος Αντζελες. Επίσης θα κάνουμε και «Hollywood Celebrity Events», όπου θα φέρνουμε A-list χολιγουντιανούς ηθοποιούς για διεθνή events σε Κύπρο και Ελλάδα».
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved