Συστάσεις σε Υπουργούς και Υφυπουργούς για.... αφωνία
G-Politics

Συστάσεις σε Υπουργούς και Υφυπουργούς για.... αφωνία

Τι ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του στο υπουργικό Συμβούλιο;

Να μην πάρουν τον λόγο και να κρατήσουν την στάση που επιβάλουν οι δύσκολοι καιροί. «Αν δεν έχετε καμιά σοβαρή διαφωνία σας παρακαλώ μην μπούμε στην διαδικασία να πει ο καθένας την γνώμη του, γιατί μας περιμένουν στην γωνία. Να μας πουν ότι δεν υπάρχει ομοψυχία κι ότι δεν θα σταθούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει», τους είπε και όλοι το σεβάστηκαν. Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου τους συνέστησε να είναι προσεκτικοί όλες τις επόμενες μέρες, τουτέστιν μην αρχίσουν τις διαφωνίες στα παράθυρα. Ο λόγος δόθηκε μόνο στον Βαγγέλη Βενιζέλο, όχι φυσικά για να πει αν συμφωνεί ή όχι αλλά γιατί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει αναλάβει την νομοτεχνική επεξεργασία του νομοσχεδίου στο οποίο θα συμπεριληφθούν τα νέα μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί σήμερα, θα μπει για επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή την Τρίτη και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ως την Πέμπτη.
Με όλα αυτά που να μην βγάλει έρπητα ο πρωθυπουργός. Σημάδι άγχους και έντονου στρες που εξωτερικεύτηκε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved