Λιάγκας και Σκορδά του χρόνου στο Mega;
Media

Λιάγκας και Σκορδά του χρόνου στο Mega;

Ο Όμορφος κόσμος το πρωί του χρόνου με τον Γιώργο Λιάγκα; Φαίνεται πως αυτή συνεχίζει να είναι η λύση για τους ιθύνοντες του καναλιού απέναντι στο δίδυμο Καραμέρο-Χαριτάτο.

Άλλωστε, ο δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά και στην ψυχαγωγική ζώνη. Τόσο οι «Ξανθιές» όσο και το τηλεπαιχνίδι στο οποίο δοκιμάστηκε, έκαναν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Ενα όνομα που ακουγόταν έντονα πριν ακόμα αποχωρήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Τι συμβαίνει όμως με τη Φαίη Σκορδά; Πριν από λίγες μέρες , σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του Πέτρου Μπούτου συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο και τη μέλλουσα σύζυγό του Φαίη Σκορδά προτείνοντάς τους να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του καναλιού. Κάτι που πυροδοτεί πλέον όργιο φημών ότι η όμορφη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια δεν προτίθεται να συνεχίσει στο Alter. Οπως είχαμε αποκαλύψει ήδη της ζητήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της για έναν χρόνο με το κανάλι και η απάντηση της Φαίης Σκορδά ήταν «θα σας απαντήσω σε μία εβδομάδα»! Δεν είναι τυχαίο ότι υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου ακόμα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η μόνη εκκρεμότητα στο κανάλι του Μπουρναζίου είναι η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα». Έγκυρες πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει επίσημη πρόταση από το κανάλι της Μεσογείων τέλη της προηγούμενης εβδομάδας σε Λιάγκα - Σκορδά, με στροφή της πρωινής ζώνης στα πρότυπα Χαριτάτου - Καραμέρου: ενημέρωση και ψυχαγωγία μαζί. Το θέμα έχει κολλήσει στο οικονομικό και εκκρεμεί νέα συνάντηση. Αν υπογράψουν, τότε θα είναι η πρώτη φορά που ανδρόγυνο θα παρουσιάζει εκπομπή. Κάτι που δεν αποκλείεται να αποτελεί ένα καλό επικοινωνιακό χαρτί του Μεγάλου καναλιού το οποίο και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για επιτυχία από άποψη τηλεθέασης.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved