Ένα πάρτι γεμάτο...gossip-tv!
Showbiz

Ένα πάρτι γεμάτο...gossip-tv!

Χτες το βράδυ το διαδικτυακό κανάλι gossip-tv διοργάνωσε το πρώτο του πάρτι στο κατάμεστο Villa Mercedes για να γιορτάσει την έναρξη του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν να φτάνουν στο γνωστό κλαμπ οι εργαζόμενοι του καναλιού. που..-αφού πήραν πρώτα την άδεια από τον διευθυντή τους Νάσο Γουμενίδη- άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και επιδόθηκαν σε ξέφρενο χορό.

Φυσικά χρέη Dj είχε αναλάβει ο μοναδικός στο είδος, Θέμης Γεωργαντάς, όπου και απογείωσε το πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όμως στο μοναδικό πάρτι του gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει...τι άλλο από λίγες πινελιές gossip. Ανάμεσα στους γνωστούς προσκεκλημένους ήταν ο τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς, με συνεργάτες του από την Friends. Ασυνόδευτοι ήρθαν επίσης ο Πέτρος Ίμβριος με τον Σπύρο Σπυράκο, όπου έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με την ηθοποιό Πένυ Σταθάκη. Models inc... καθώς εκεί βρέθηκαν εκτός από τις παρουσιάστριες του gossip-tv.gr Βάσω Κολλιδά και Όλγα Δεληγιαννίδου και ουκ ολίγα άλλα μοντέλα όπως η Γιάννα Χατζημιχάλη, η Βικτώρια Καιμακτζόγλου, η Γωγώ Βαϊνά, η Γωγώ Αποστολέλη και η Ίνα Παλαμά.
Και μπορεί το πάρτι να τελείωσε αφήνοντας θετικά και μόνο σχόλια αλλά τα gossip δεν τελειώνουν ποτέ... όποτε μείνετε on-line για να τα μαθαίνετε όλα...πρώτοι!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved