Michael Douglas: Σκληρή αυτοκριτική για το θέμα του γιου του
Inside Stories

Michael Douglas: Σκληρή αυτοκριτική για το θέμα του γιου του

Θετικά αντιμετωπίζει ο διάσημος ηθοποιός την πενταετή κάθειρξη που επιβλήθηκε στον γιο του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Θέλοντας να δει όσα έχουν συμβεί από την θετική τους πλευρά δήλωσε ότι η φυλακή θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τον εθισμό του και θα μπορέσει επιτέλους να κάνει μια νέα αρχή.

Ο ίδιος είπε: «Ο γιος μου δεν ήταν νηφάλιος ποτέ, από τα 13 του χρόνια. Θα πέθαινε ή θα τον σκότωνε κάποιος, γι' αυτό πιστεύω ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του και το ξέρει και ο ίδιος αυτό. Ο γιος μου ήταν έμπορος ναρκωτικών. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει κάποτε και δεν μπορώ να παραβλέψω την συμπεριφορά του. Έχει κάνει λάθη, αλλά εγώ θα είμαι δίπλα του γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνδρας».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις κατηγορίες που δέχθηκε ο ίδιος για τις πατρικές του ικανότητες: «Είπαν πως ήμουν κακός πατέρας. Δεν νομίζω να είναι κακός ένας πατέρας που σκίζεται στην δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του, αλλά ομολογώ πως είχα βάλει τη καριέρα μου πάνω από όλα γιατί ήμουν νέος τότε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved