Μάρω Λύτρα: «Η σχέση μου με τον Καραφώτη ήταν νεκρή πριν καν ξεκινήσει»
Showbiz

Μάρω Λύτρα: «Η σχέση μου με τον Καραφώτη ήταν νεκρή πριν καν ξεκινήσει»

Για ακόμα μία φορά, η Μάρω Λύτρα προκαλεί με δηλώσεις της. Μιλά ανοιχτά για όλα και φυσικά δεν παραλείπει να μιλήσει για την γεμάτη πάθος σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη.

Όταν ερωτάται για τη γνώμη της σε ό,τι έχει να κάνει με την ‘έκθεση’ των προσωπικών της δημόσια με την επιμονή δημοσιογράφων, η Μάρω Λύτρα απαντά: «Μου ‘χει τύχει να ξεπεράσουν τα όρια, αλλά δεν τσακώνομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σου πω κάθε λεπτομέρεια της ζωής μου και της σχέσης μου. Δεν στο χρωστάω αυτό. Επειδή βγήκα από ένα ριάλιτι νόμιζα πως τους το χρωστούσα αυτό. Πως έπρεπε να πω στους πάντες τα πάντα. Δεν προστάτευα τον εαυτό μου. Πλέον αισθάνομαι πως δεν χρειάζομαι να πω τι κάνω και τι δεν κάνω 24 ώρες τη μέρα. Δεν είναι δουλειά σου…»
Όσο για τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη, η ίδια απαντά: «Δεν υπήρχε περίπτωση να επιβιώσει αυτή η σχέση. Δεν υπήρχε… Ήταν πάρα πολλά. Ήταν νεκρή πριν καν ξεκινήσει.» Η Μάρω Λύτρα όμως δεν κρύβει την πραγματική κατάσταση της ζωής της στα προσωπικά της αυτόν τον καιρό: «Ναι. Τώρα είμαι με κάποιον που δεν είναι στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω γι’ αυτό. Απλά δεν είμαι το κορίτσι που κάθεται μόνο του και κλαίει. Όχι». Πώς βλέπει όμως τις πλαστικές επεμβάσεις ομορφιάς η Μάρω Λύτρα; «Thank God που υπάρχουν. Άμα θες να διορθώσεις κάτι με το οποίο δεν αισθάνεσαι άνετα, καν’ το, αλλά μην ξεπεράσεις τα όρια, μη σου γίνει εμμονή. Μια φορά ήσουν 20, δεν θα γίνεις ποτέ ξανά ό,τι κι αν κάνεις. Να κρατιέσαι καλά για την ηλικία σου… αυτό. Αν θες να διορθώσεις κάποια πράγματα, ΟΚ. Κατά τα άλλα πήγαινε στο γυμναστήριο, κάνει γιόγκα, πρόσεχε τη διατροφή σου και θα είσαι καλά». Πώς βλέπει η τραγουδίστρια την οικονομική κρίση που περνάμε; «Με φοβίζει. Με φοβίζει πάρα πολύ. Είναι ένα άγχος που έχω συνέχεια. Γενικότερα αυτή η δουλειά για έναν καλλιτέχνη είναι δύσκολη».

Πηγή: Glam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved