Η Χριστίνα Λαμπίρη προσκύνησε τον άγιο των οδηγών
Showbiz

Η Χριστίνα Λαμπίρη προσκύνησε τον άγιο των οδηγών

«Χριστοφόρεια 2010» στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του, παρουσία της γυναίκας της ζωής του. Πρόκειται για εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στην περιοχή έπειτα από πρωτοβουλία του συζύγου της Χριστίνας Λαμπίρη και κοινοτάρχη της περιοχής Θανάση Αδαμόπουλου στη μνήμη της κόρη του Χριστίνας, η οποία στις 3 Μαρτίου 2004, σε ηλικία 22 ετών, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα.

Με αυτό τον τρόπο τιμά τον προστάτη των οδηγών Αγιο Χριστόφορο, προτρέποντας τους πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί στην οδήγηση.

«Ο Αγιος Χριστόφορος είναι ο προστάτης των οδηγών και κατά συνέπεια ο προστάτης τους από ατυχήματα και δυστυχήματα. Στη γιορτή του, στις 9 Μαΐου, κάνουμε τριήμερες εκδηλώσεις με σύνθημα “Ενός λεπτού σκέψη και όχι άλλα ατυχήματα. Προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους οδηγούς ούτως ώστε να προσέχουν περισσότερο» δήλωσε ο Θανάσης Αδαμόπουλος.

Το Σάββατο, παραμονή της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, πολλοί κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου. Η Χριστίνα Λαμπίρη φορώντας ένα απλό φόρεμα, και ο Θανάσης Αδαμόπουλος πήγαν στον ναό, παρακολούθησαν με κατάνυξη τη λειτουργία και στο τέλος η παρουσιάστρια πήρε την ευλογία του μητροπολίτη. Παράλληλα, νεαρά κορίτσια μοίραζαν φυλλάδια στους οδηγούς προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα όταν είναι στο τιμόνι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι χαιρετούσαν το ζευγάρι, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητό.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, μαθητές έγραψαν εκθέσεις σχετικά με τα δυστυχήματα και οι καλύτερες βραβεύτηκαν. Μάλιστα με την παρουσία του τίμησε τα «Χριστοφόρεια» και ο Ιαβέρης, που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Ελληνες ραλίστες. Ο Ιαβέρης μίλησε στον κόσμο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο κακός ή επιπόλαιος χειρισμός του αυτοκινήτου, αλλά και για το πώς θα προστατευτούν από τυχόν ατυχήματα.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved