"Σπίτι απο την αρχή" στο Μενίδι
Media

"Σπίτι απο την αρχή" στο Μενίδι

Το «Σπίτι απ’ την αρχή» έρχεται απόψε στον Alpha  και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει σε υπέροχους χώρους διαβίωσης, σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν. Η Σίσσυ Φειδά μαζί με μια ομάδα ειδικών πρέπει να καταφέρει αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο έχοντας στη διάθεσή της μόλις 72 ώρες!

Αυτή την Τετάρτη, η Σίσσυ Φειδά θα «μεταμορφώσει» το σπίτι της Ειρήνης στο Μενίδι.Η Ειρήνη με την 8χρονη κόρη της Αρετή και την αδελφή της Όλγα μένουν σε ένα παλιό σπίτι στο Μενίδι.Η Ειρήνη είναι μια νέα γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να προσφέρει στην 8χρονη κόρη της όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί που βρίσκεται σε αυτή την ηλικία.
Η Όλγα, η αδελφή της είναι ο μοναδικός άνθρωπος που τη βοηθά οικονομικά και προσφέρει στην μικρή Αρετή τα απαραίτητα για το μεγάλωμα της και το σχολείο της.
Το περιβάλλον στο οποίο ζουν οι τρεις γυναίκες είναι εντελώς ακατάλληλο.
Τα έπιπλα είναι χαλασμένα και παλιά, τα τζάμια στις μπαλκονόπορτες είναι σπασμένα, στους τοίχους υπάρχουν ρωγμές από τους σεισμούς, και η μικρή Αρετή κοιμάται σε ένα παλιό σπασμένο καναπέ.
Ο Κώστας, ο πρώην σύζυγος της Ειρήνης, είναι και αυτός άνεργος και δεν μπορεί να προσφέρει στην κόρη του και την πρώην σύζυγο του πολλά. Είναι όμως αυτός που κάλεσε την εκπομπή για να προσφέρει στις τρεις γυναίκες ένα καλύτερο σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved