Orlando Bloom: Ποια γνωστή "παρουσιάστρια" καταδικάστηκε για την διάρρηξη στο σπίτι του;
Hollywood

Orlando Bloom: Ποια γνωστή "παρουσιάστρια" καταδικάστηκε για την διάρρηξη στο σπίτι του;

Μια νεαρή "τηλεπερσόνα" καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση χθες από δικαστήριο του Λος Αντζελες για συμμετοχή σε διάρρηξη στο σπίτι του Orlando Bloom.

Η 18χρονη Alexis Neiers εμφανίζεται σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή διαδικτυακής τηλεόρασης που έχει ως θέμα της τη "δράση" νεαρών κοριτσιών στην κοινωνική σκηνή του Hollywood.

Η νεαρή είχε ομολογήσει στην αστυνομία του Λος Αντζελες ότι πέρυσι το καλοκαίρι βρισκόταν στην κατοικία του Bloom μαζί με άλλες συνομήλικες της που αποτελούσαν το λεγόμενο δίκτυο "Blind Ring" που είχαν ως στόχο τους διάφορες διασημότητες της περιοχής.

Η Neiers κατά την απαγγελία των κατηγοριών δήλωσε ότι δεν θα ασκήσει έφεση. Η Neiers ωστόσο αρνείται ότι πήρε οτιδήποτε από το σπίτι του Bloom τον Ιούλιο του 2009, στη διάρκεια της οποίας ο διάσημος ηθοποιός έχασε έργα τέχνης και συλλεκτικά ρολόγια.

Η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, η Megan Fox, η Rachel Bilson και η Audrina Patridge ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που έπεσαν θύματα της διάρρηξης την οποία η αστυνομία χαρακτήρισε ενέργεια που είχε ως κίνητρο το κέρδος και την πρόκληση του ενδιαφέροντος των διασήμων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved