Έλληνας γράφει το "Wanted 2"
Showbiz

Έλληνας γράφει το "Wanted 2"

Ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος ξεκίνησε από την Αθήνα -όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του- για ένα καλύτερο μέλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες και τελικά τα κατάφερε μια χαρά. Γιατί πλέον είναι ένας από τους περιζήτητους σεναριογράφους στο Χόλιγουντ...

Το sequel της πολύ επιτυχημένης κινηματογραφικής παραγωγής “Wanted” όπου πρωταγωνιστούσε η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει τη δική του θέση στη Μέκκα του Κινηματογράφου στο Χόλιγουντ. Και όχι άδικα βέβαια αφού ως σεναριογράφος της ταινίας “Wanted 2” κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του την ταμπέλα του δημιουργού παιδικών ταινιών. Μπορεί στο παρελθόν να έκανε εξίσου μεγάλες επιτυχίες λόγω της συνεργασίας του με την Walt Disney Pictures, όμως δεν ήταν πλασμένος μόνο γι' αυτό.
Το πρώτο σενάριό του πάντως ο ίδιος το έγραψε πριν από περίπου 21 χρόνια για μία cult τηλεταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο “Gangster World. Ο ίδιος πάντως, θεωρεί ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το Jungle Book 2, μιας παιδικής ταινίας που ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 100.000.00 δολάρια παγκοσμίως.
Τώρα, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας Wanted 2 που πρόκειται να γυριστεί, συζητά την επανάληψη της συνεργασίας με την εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί που όπως δείχνουν τα πράγματα θα πει το μεγάλο 'ναι' μιας και η πρώτη ταινία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved