"Μ+Μ": Γάμος μετ' εμποδίων....
Media

"Μ+Μ": Γάμος μετ' εμποδίων....

Η αναγγελία του γάμου γίνεται αντιληπτή απο τα παιδιά των "Μ+Μ" στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Μega και δεν θα περάσει έτσι...

Aντιλαμβάνονται ότι η Μαργαρίτα και ο Μιχάλης θέλουν να τους αναγγείλουν το γάμο τους. Αποφασίζουν να τους ταλαιπωρήσουν γιατί η Ιόλη και ο Φοίβος δεν είναι σύμφωνοι να γίνουν από φίλοι, αδέλφια. Παρασέρνοντας και τα υπόλοιπα παιδιά κάνουν σχέδια πώς θα ανατρέψουν αυτό το γάμο. Στο δείπνο που ετοιμάζει η Μαργαρίτα για να τους κάνει την αναγγελία, τα παιδιά φεύγουν, δεν κάθονται ν' ακούσουν και μετά βγαίνουν το βράδυ για να δείξουν ότι αν είναι μαζί θα παρασύρονται και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Η Μπουμπού, όμως, που θέλει για μαμά της την Μαργαρίτα σταματάει πάλι να μιλάει, αναγκάζοντας τα παιδιά να αναθεωρήσουν τη στάση τους. Αυτήν τη φορά, τα παιδιά ετοιμάζουν ένα τραγούδι για να πουν στην Μαργαρίτα και στον Μιχάλη ότι το μόνο που χρειάζονται είναι η αγάπη. («Αll you need is love»)
Πρωταγωνιστούν: Παναγιώτα Βλαντή (Μαργαρίτα), Φάνης Μουρατίδης (Μιχάλης), Αλεξάνδρα Παντελάκη (Βιργινία), Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Κική), Γιώργος Δάμπασης (Κωνσταντίνος), Τίτος Λίτινας (Φοίβος), Ειρήνη Σταματίου (Τζίνη), Κωνσταντίνος Νικολάου (Αχιλλέας), Εύη Δαελή (Λούση), Γκαμπριέλα Μαλγκίμπρα (Μπουμπού), Μαίρη Σαουσοπούλου (Όλγα), Γιώργος Κορμανός (Γιάννης), Μαριάνθη Φωτάκη (Τασούλα), Βασίλης Γιακουμάρος (Σάκης), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Στάμος)
Συμμετέχει η Χριστίνα Πομόνη (Ιόλη). Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στις 4 Ιουνίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved