Το ατύχημα του Νίκου Μακρόπουλου
Showbiz

Το ατύχημα του Νίκου Μακρόπουλου

Ατύχημα είχε σήμερα το πρωί ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο, όταν μια μηχανή έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε τον τραγουδιστή στη Λευκωσία.

Ο Νίκος Μακρόπουλος βρίσκεται στη Μεγαλόνησο για μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο Μέγαρο της Ξυλοφάγου, ενώ στις 2 το μεσημέρι είχε προγραμματισμένη live mini συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ. Εκεί λοιπόν που όλοι τον περίμεναν, ένα τηλεφώνημα ενημέρωσε την παραγωγή πως ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε ατύχημα. Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση καθώς κανείς δεν γνώριζε τι έχει συμβεί, αλλά ούτε αν ο Νίκος Μακρόπουλος έχει χτυπήσει και πόσο σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοτοσικλετιστής που επέβαινε στη μηχανή έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον τραγουδιστή μαζί με τον manager του από την Λάρνακα στην Λευκωσία
Ευτυχώς ο Νίκος Μακρόπουλος τώρα χαίρει άκρας υγείας, πέραν ενός μικρού σοκ που υπέστη από το συμβάν, και συνεπής στο ραντεβού του βρέθηκε κανονικά στο studio της εκπομπής, απ' όπου και ενημέρωσε τους θαυμαστές τους ότι η αποψινή του εμφάνιση θα γίνει κανονικά.

Πηγή: showbiz.com.cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved