Άλλαξε στιλίστα η Ρούλα Κορομηλά
Showbiz

Άλλαξε στιλίστα η Ρούλα Κορομηλά

Βρήκε τον σχεδιαστή και ενδυματολόγο που της ταιριάζει γάντι, πολύ πιθανόν όμως σύντομα να ψάχνει για άλλον! Η παρουσιάστρια του «Greek Idol» Ρούλα Κορομηλά δεν συνεργάζεται πλέον με τη στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή ανέλαβε το styling και το όλο look της δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας ο σχεδιαστής και ενδυματολόγος Κυριάκος Παρουτιάδης.

Λόγοι υγείας όμως ίσως δεν του επιτρέψουν να συνεχίσει. Ο ίδιος ο σχεδιαστής δήλωσε:«Ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας. Λόγω, δε, του ότι ασχολούμαι με την τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, η κατάστασή μου έχει επιδεινωθεί. Ίσως να μην μπορέσω να καλύψω και τα επόμενα live του παιχνιδιού. Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει με τη Ρούλα το ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αναλάβω τις επόμενες εκπομπές, γνωρίζει όμως το πρόβλημα με την υγεία μου». Και πρόσθεσε:«Με τη Ρούλα γνωριζόμαστε απ' όταν ήταν παρουσιάστρια του “Πρωινού καφέ”. Τώρα μου ζήτησε τη βοήθειά μου και καθώς μας συνδέει φιλία και αγάπη δεν μπορούσα να της αρνηθώ!»

Πώς έγινε και στο πρώτο live του «Greek Idol» τα «ηνία» του styling κράτησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη; «Εγώ εδώ και δέκα χρόνια είμαι σχεδιαστής. Ετσι, την ανέλαβε η κυρία Κατσαΐτη. Στη συνέχεια, μου ζήτησε να της προτείνω ρούχα για τον γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια και τη βοήθειά μου για την εκπομπή. Της έχω φορέσει δύο φορές κολάν, που της δίνουν πιο ροκ και νεανικό στιλ και τονίζουν τα ωραία πόδια της».
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved