Παίρνει εξιτήριο σήμερα ο Σπύρος Φωκάς
Showbiz

Παίρνει εξιτήριο σήμερα ο Σπύρος Φωκάς

«Βγήκα νικητής! Ο Θεός είναι μεγάλος!» Σήμερα ο Σπύρος Φωκάς παίρνει εξιτήριο από τον «Ερυθρό Σταυρό», όπου νοσηλεύεται ύστερα από σοβαρή εγχείρηση.

«Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια. Βγήκα νικητής και ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με πρόσεξαν. Ηταν θέλημα Θεού να μπορώ να απολαύσω ακόμα όσα χρόνια μου έχει δώσει για να ζήσω!» δήλωσε ο Σπύρος Φωκάς. Περισσότερο νιώθει ευγνωμοσύνη για τον γιατρό του Νίκο Μπέσιο. Ενας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο τον αντιμετώπισε σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς του. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα δύο ζωγραφιές που έστειλαν στον Σπύρο Φωκά οι δύο κόρες του γιατρού του, Αναστασία και Μαρίνα, τον έκαναν να δακρύσει: μέσα σε μία καρδιά του έγραφαν «Σπύρο σ’ αγαπάμε».«Τέτοιες ώρες μετράμε τους εχθρούς μας και τους φίλους μας και τελικά εκτιμάμε ποιοι μας αγαπάνε γι’ αυτό που είμαστε».

Κοντά του τις δύο περίπου εβδομάδες που νοσηλευόταν ήταν η θετή του κόρη Λίλιαν, όπως και λιγοστοί αλλά καλοί φίλοι του από τον χώρο της υποκριτικής. Μεταξύ αυτών, και η Αννα Φόνσου.

Τώρα ο ηθοποιός θα ξεκουραστεί -εξάλλου πρέπει να ακολουθήσει κατά γράμμα τη θεραπευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί- και σύντομα, αφού θα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του, θα είναι έτοιμος να μπει και πάλι στα πλατό της μεγάλης παραγωγής που όλοι περιμένουν, την ταινία «17», με ένα καστ που θα συζητηθεί.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved