Μικρούτσικος: "Αυτή η γυναίκα ζει για την τηλεόραση, έχει κάνει αυτό το κακό στην ζωή της η Κορομηλά"
Showbiz

Μικρούτσικος: "Αυτή η γυναίκα ζει για την τηλεόραση, έχει κάνει αυτό το κακό στην ζωή της η Κορομηλά"

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεοράση δεν θα μπορούσε να συζητηθεί από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην χθεσινή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το δεις".

"Την ημέρα που βγήκε η Ρούλα είχε ποδοσφαιρικό αγώνα. Κάποια στιγμή με παίρνει μία φίλη μου και μου λέει: "είδες την Ρούλα;". Την είδα με το μάτι όχι το τηλεοπτικό, αλλά για να δω αν είναι υγιείς καθώς μου είχαν μεταφέρει πράγματα απίστευτα. Είδα την Ρούλα να 'ναι καλά στην υγεία της, λίγο γεματούλα αλλά ήταν μια χαρά. Μου έκανε εντύπωση όταν είχε έρθει πριν αρρωστήσει, στο Dream Show. Είχε έρθει 3-4 ώρες νωρίτερα. Και όταν κατέβηκα εγώ στο πλατό πέντε λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής, αυτή καθόταν ήδη στα παρασκήνια και κοιτούσε το μόνιτορ. Ρώτησα τους συνεργάτες μου, πόση ώρα είναι εδώ, και μου απάντησαν μίση ώρα.
Μισή ώρα κοιτούσε στο μόνιτορ τον κόσμο, τα πλάνα και διάφορα άλλα, και να σκεφτείς ότι είχε έρθει ως καλεσμένη" δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και πρόσθεσε: "Αυτή η γυναίκα ζει για την τηλεόραση, είναι η τηλεόραση. Έχει κάνει αυτό το κακό στην ζωή της. Η απόλυτη αυτή ταύτιση της με την τηλεόραση θα την κάνει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει η Ρούλα στην Ρούλα. Αλλά από την άλλη είναι επαγγελματίας.Εγώ θα την ήθελα διαφορετική, αυτό το λέω με αγάπη".
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved