Σώτης Βολάνης: "Είμαι  σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ"
Showbiz

Σώτης Βολάνης: "Είμαι σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ"

«Είμαι σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ...» Αποκαλυπτικός, ο τραγουδιστής Σώτης Βολάνης σοκάρει με τη δημοσιοποίηση του προβλήματός του. «Είμαι αλκοολικός» παραδέχεται και με το χέρι στην καρδιά υπόσχεται: «Δεν πρόκειται να ξαναβάλω γουλιά στο στόμα μου!».

Ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που τον έκανε να απέχει για καιρό από τις πίστες - μια πράξη που ήθελε πολύ κουράγιο. Το βήμα που επέλεξε ήταν η εκπομπή «Ζαμανφού» της Αννίτας Πάνια. «Βρίσκομαι σε στάδιο αποτοξίνωσης» εξομολογήθηκε ο Σώτης, που τόσο έχει λείψει από τους φίλους του, οι οποίοι αγνοούσαν το προσωπικό του δράμα. «Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου, να παλέψω και να γλιτώσω από αυτή τη μάστιγα».Ο τραγουδιστής είχε το θάρρος της γνώμης του.
Ο Σώτης Βολάνης έκανε έκκληση στον «Τρομοκράτη» της εκπομπής. «Τρομοκράτη, σώσε με! Γράψε μου ένα τραγούδι δυνατό για να σταθώ και πάλι στα πόδια μου». Ο «Τρομοκράτης», που έχει καρδιά μικρού παιδιού -και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρβέλα- ανταποκρίνεται στο κάλεσμά του: «Θα το κάνω, αρκεί να μην σε ξαναδώ ποτέ πιωμένο». Σαν άντρας, δίνει το χέρι του: «Το υπόσχομαι». Και ο «Τρομοκράτης» τού γράφει ένα σουξέ εμπνευσμένο από το όνομά του. Ο Βολάνης, παρά τις επιτυχίες που έκανε (ποιος δεν θυμάται τα σουξέ «Τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια» και «Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου»), ξαφνικά χάθηκε από το προσκήνιο. Τα τελευταία χρόνια το ποτό τον... λύγισε, τον έφερε στο περιθώριο: «Ο λόγος που το έριξα στο ποτό είναι γιατί είμαι εσωστρεφής και δεν εκφράζω τα συναισθήματά μου. Είμαι τόσο ντροπαλός όσο δεν φαντάζεστε... Τώρα όμως έχω αποφασίσει να σβήσω όλα τα παλιά που με πληγώνουν και να κάνω μια νέα αρχή...»Και η αρχή έγινε με το νέο τραγούδι του «Τρομοκράτη» αλλά και τις ζωντανές εμφανίσεις σε αθηναϊκό κέντρο, που αρχίζουν σε λίγες μέρες.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved