Το Bollywood  στη Σάμο!
Showbiz

Το Bollywood στη Σάμο!

Χόλιγουντ και Μπόλιγουντ στο νησί του Πυθαγόρα! Σημείο συνάντησης των σταρ, η Σάμος. Εκεί ξεκίνησε να γυρίζεται μία φιλόδοξη παραγωγή ταινίας, η ινδική αστυνομική περιπέτεια «Game».

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το ρεπεράζ για τη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή «Πυθαγόρας» (βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Μία Σπέρμπερ). Η απίστευτη φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με την Ιστορία κάνουν το νησί του Αιγαίου περιζήτητο.

Τα γυρίσματα του «Game» αρχίζουν και τελειώνουν στη Σάμο. Η πλοκή, ωστόσο, εκτυλίσσεται σε Ινδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία και Αγγλία.

Στο νησί τις προηγούμενες μέρες κατέφτασαν σταρ του Μπόλιγουντ (του ινδικού Χόλιγουντ, όπως αποκαλείται) και παρέμειναν εκεί για δύο εβδομάδες. Ανάμεσά τους ο Abhishek Bachchan, παντρεμένος με τη Miss Κόσμος Aishwarya Rai (που θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου). Ο Abhishek τράβηξε τα βλέμματα των περισσοτέρων, αφού είναι ιδιαίτερα γοητευτικός. Εκρηκτικές και οι γυναικείες παρουσίες, ανάμεσα στις οποίες η εντυπωσιακή Kangna Ranaut που -με χαρακτηριστική ευκολία- συγκέντρωσε πάνω της τα ανδρικά βλέμματα.

Από το νησί έκαναν επίσης reperage συντελεστές της ιδιαίτερα φιλόδοξης ταινίας «Πυθαγόρας», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Τότε αναμένεται να κατακλυστεί από τηλεοπτικά συνεργεία. Δεν είναι, βλέπετε, μόνο ο super star Τζον Μάλκοβιτς που θα παίξει στο φιλμ (θα ενσαρκώσει τον Πυθαγόρα)! New entries στο καστ ο Τζέραλντ Μπάτλερ (που θα υποδυθεί τον Πυθαγόρα σε νέα ηλικία) και η super sexy Σπανιόλα Πενέλοπε Κρουζ. Στο μεταξύ, έντονη είναι η φημολογία ότι από τη Σάμο ενδέχεται να περάσει τις επόμενες ημέρες και ο Τζον Μάλκοβιτς. Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για το ανέβασμα της παράστασης «Κολασμένη κωμωδία: Οι εξομολογήσεις ενός κατά συρροήν δολοφόνου» του Michael Sturminger, που θα ανέβει στις 25 και 26 Μαΐου στο θέατρο του «Ελληνικού Κόσμου» και θέλει να γνωρίσει τον χώρο όπου θα γυρίσει την επόμενη ταινία του.

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved