Το παράπονο της κύριας Σπαθάρη
Showbiz

Το παράπονο της κύριας Σπαθάρη

Ένας χρόνος χωρίς τον Ευγένιο Σπαθάρη και η «γενναιοδωρία» της ελληνικής Πολιτείας προς το πρόσωπο του σπουδαίου καλλιτέχνη παραμένει ακόμη στα χαρτιά. Παρά την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού για τη δημοσία δαπάνη ταφή του, η οικογένεια μέχρι σήμερα δεν έχει δει ούτε ένα ευρώ!

«Εμείς δεν είμαστε επαίτες, είμαστε άνθρωποι με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Σ’ όλη τη ζωή μας δώσαμε αγάπη και πήραμε αγάπη από τον κόσμο. Ας πάρουν τα χρήματα οι βαθύπλουτοι λοιπόν, δεν πειράζει! Δεν θέλουμε να πικράνουμε κανέναν, έχω μεγάλο παράπονο και βαθύ πόνο. Έχασα τον άντρα μου άδικα, από το φιλότιμό του, και η ζωή μου δεν έχει πια κανένα νόημα» τόνισε έξαλλη η Φανή Σπαθάρη.

Η σύζυγος του αξέχαστου Ευγένιου Σπαθάρη, κλαίει με λυγμούς. Παρά τη μεγάλη θλίψη της, δεν θέλει να απαιτήσει τίποτα από την Πολιτεία. Τα έξοδα της κηδείας του αγαπημένου της συζύγου έφτασαν τα 8.500 ευρώ και ένα μνημείο από χαλκό που έχει παραγγείλει για να τοποθετήσει στον τάφο του θα κοστίσει 9.500 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού, «έχει εγκριθεί η επιχορήγηση για την κάλυψη των δαπανών της κηδείας του Ευγένιου Σπαθάρη και έχει δρομολογηθεί η διαδικασία» προκειμένου να δοθούν τα χρήματα στην οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved