Οι γονείς του Michael Jackson πήραν την κηδεμονία
Showbiz

Οι γονείς του Michael Jackson πήραν την κηδεμονία

Οι γονείς του Michael Jackson κέρδισαν προσωρινά την κηδεμονία των τριών παιδιών του τραγουδιστή, αλλά η δική του επιθυμία ήταν να πάρει την επιμέλεια η αδερφή του, Janet.

Η εφημερίδα “The Sun” υποστηρίζει πως ο Jackson ήθελε να μεγαλώσουν τα παιδιά του μαζί με την αδερφή του ,διότι την θεωρεί κατάλληλη μητέρα καθώς μοιράζονταν τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις. Επίσης, η Janet ήταν πάντα πολύ κοντά στα παιδιά του, Michael, Paris και Blanket. Ο τραγουδιστής αγαπούσε τους γονείς του και είχε συγχωρήσει τον πατέρα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είχε ξεχάσει όλα όσα πέρασε στην παιδική του ηλικία.
Ο πατέρας του σε δήλωσή του είπε πως “Δεν προσπαθούμε να πάρουμε την κηδεμονία των παιδιών. Την έχουμε και θα την έχουμε”. Επιπλέον, συμπλήρωσε πως τα παιδιά είναι η μοναδική τους προτεραιότητα και συμπλήρωσε: “θα τα φροντίσουμε και θα τους δώσουμε την εκπαίδευση που τους αρμόζει”.
Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στην εφημερίδα και ένας στενός φίλος της οικογένειας που ανέφερε πως τα παιδιά αγαπάνε τη γιαγιά τους και εκείνη προσπαθεί να είναι συνέχεια δίπλα τους όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved