Ποιες είναι οι τραγουδίστριες στην φωτογραφία;
Showbiz

Ποιες είναι οι τραγουδίστριες στην φωτογραφία;

Μπορεί όταν ήταν μικρές να μην είχαν ονειρευτεί ότι θα έλαμπαν πάνω στην πίστα ή ότι θα έβγαζαν χρήματα από... τατουάζ. Και μπορεί να είναι γνωστό πως, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει, ωστόσο εκείνες γέλασαν επειδή το σχέδιο του Θεού αποδείχθηκε τελικά αγγελικά πλασμένο για πάρτη τους.

Τα κοριτσάκια στη φωτογραφία είναι δυο εντυπωσιακές αδελφές που έχουν δύο χρόνια διαφορά, όμως πολλοί πιστεύουν πως είναι δίδυμες. Η Έρη και η Λιούμπα Ζώρα, οι οποίες είναι κόρες του γνωστού τραγουδιστή Σταύρου Ζώρα, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη μεγάλη του επιτυχία «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο». Η Ερη και η Λιούμπα μεγάλωσαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου μένουν ακόμα μέχρι και σήμερα.


Όνειρο ζωής και για τις δύο ήταν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αφού είχαν σαν πρότυπο τον πατέρα τους και τα μουσικά ακούσματα στο σπίτι ήταν καθημερινά. Επειδή όμως εκτός από όμορφες είναι και από τις έξυπνες της showbiz, φρόντισαν πριν από την οικονομική κρίση να κάνουν και business. Εδώ και τρία χρόνια έχουν ανοίξει καταστήματα μανικιούρ - πεντικιούρ σε Γλυφάδα και Ζωγράφου με τα αρχικά τους «Erlu.
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved