Ο μπαμπάς Μπουγιούρης τα βάζει με όσους επικρίνουν το γιο του!
Showbiz

Ο μπαμπάς Μπουγιούρης τα βάζει με όσους επικρίνουν το γιο του!

Φωτιές έχει ανάψει η αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από την πετυχημένη σειρά του Mega, «Τα μυστικά της Εδέμ». Μετά από τα e-mail που αντάλλαξε ο ηθοποιός με την Έλενα Ακρίτα, σειρά παίρνουν τώρα νέα e-mail. Από ποιόν; Από τον πατέρα του Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Με επιστολή του στο περιοδικό TV Έθνος επιτίθεται σε όλους όσους τα βάζουν με τον γιο του, ύστερα από την απόφασή του να αποχωρήσει από το σήριαλ. Με αφορμή δημοσίευμα περιοδικού της περασμένης εβδομάδας, αλλά και σχολίου στο site της σειράς, που χαρακτήριζε τον Παναγιώτη «ψωνάρα», ο μπαμπάς Μπουγιούρης απαντά: «Αν ο Παναγιώτης είναι ψωνάρα, συμφωνώ ότι είναι με το σκι, με τις καταδύσεις και με την ιστιοπλοΐα και με το σκυλί του, δεν είναι όμως ψωνάρα με τα παλιόσκυλα!!!!», γράφει ο πατέρας του ηθοποιού, φανερά εκνευρισμένος και συνεχίζει:«Αν ήταν ψωνάρα, οι ψωνάρες δεν φεύγουν από τέτοιες σειρές με καλή αμοιβή».

Όσο για εκείνους που είπαν ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έφυγε από τα «Μυστικά της Εδέμ» γιατί είχε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις τόνισε ο πατέρας του ηθοποιού:

«Του’ χω χτίσει στο Διόνυσο μια έπαυλη την οποία διατηρεί κλειστή και προτιμά να μένει σ’ ένα διαμερισματάκι ταπεινό στη Νεάπολη. Ο Παναγιώτης ποτέ δε μέτρησε την επιτυχία με το ύψος του μισθού. Δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και ό,τι τραπεζικές καταθέσεις έχω θα του τις αφήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved