Σταγάκης-Βλαντή: Πήγαν για δουλειά και έφυγαν... παντρεμένοι!
Showbiz

Σταγάκης-Βλαντή: Πήγαν για δουλειά και έφυγαν... παντρεμένοι!

Αντί για δικηγόρο, δημαρχείο και... γάμος! Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σταγάκης «τρέλανε» την αγαπημένη του Ραμόνα Βλαντή. Της είπε να επισκεφτούν τον δικηγόρο του προκειμένου εκείνη να υπογράψει τα χαρτιά για τη μεταβίβαση αυτοκινήτου και αντ' αυτού την πήγε στο δημαρχείο και παντρεύτηκαν.

Το θέμα είναι πως η Ραμόνα (που τη γνωρίζουμε από το μόντελινγκ) ήταν και ετοιμόγεννη! Βρισκόταν στις μέρες της. Αποτέλεσμα; Μόλις την πήγε στο δημαρχείο, παραλίγο να λιποθυμήσει από τη συγκίνηση.

Ο γαμπρός είχε κανονίσει τα πάντα: ημερομηνία, ώρα, καλεσμένους. Απλώς, η νύφη δεν γνώριζε τίποτα. Λίγο πριν φτάσουν στον δικηγόρο, ο γνωστός επιχειρηματίας της Genius Systems είπε στη σύντροφό του να κάνουν μία στάση για να πάρει κάτι χαρτιά. Η στάση ήταν στο... Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. Μόλις ανέβηκαν τα σκαλιά εκείνη είδε τους συγγενείς και τους φίλους τους. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού τότε αντιλήφθηκε τι της είχε ετοιμάσει ο σύντροφός της. Κάθισε για να χαλαρώσει, κάτι που, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, δεν ήταν και τόσο εύκολο. Μερικά λεπτά αργότερα, η Ραμόνα συνήλθε και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία του πολιτικού γάμου.

Στη συνέχεια το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους το γλέντησαν σε in μαγαζί του Κολωνακίου. Εκεί όλοι έφαγαν και χόρεψαν με τον γαμπρό να δίνει ρεσιτάλ κεφιού. Μάλιστα, τρεις μέρες αργότερα ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί. Ενα κοριτσάκι, που το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει Αλεξία.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved