Ο γοητευτικός (αλλά άγνωστος) γιος του Γιώργου Παπανδρέου
G-Politics

Ο γοητευτικός (αλλά άγνωστος) γιος του Γιώργου Παπανδρέου

Ανδρέας Παπανδρέου Junior ή αν προτιμάτε Αντρίκος Παπανδρέου. Είναι ο μεγάλος γιος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και φυσικά εγγονός του αξέχαστου Ανδρέα Παπανδρέου. Οι άγνωστες πτυχές της ζωής ενός παιδιού που κουβαλάει ένα πολύ βαρύ όνομα...

Τρέντυ νεανικό ντύσιμο, ατημέλητα μαλλιά, γένια τριών ημερών και κάπως απόμακρος στη συμπεριφορά του. Είναι ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου που παρόλο που δεν έχει και μεγάλη άνεση με τον φακό και τους δημοσιογράφους, πολλές φορές δεν μπορεί να τους αποφύγει.Το δέσιμο πατέρα και γιου είναι μεγάλο και όταν δεν είναι μαζί επικοινωνούν αρκετές φορές την ημέρα. Άλλωστε, τα κοινά τους σημεία σαν χαρακτήρες είναι πάρα πολλά.
Για παράδειγμα και οι δύο πέρασαν ένα διάστημα της φοιτητικής τους ζωής στην Αμερική και την Σουηδία, γοητεύονται από την μουσική και τα ταξίδια και έχουν κάνει ακόμη και εποχιακές δουλειές για το χαρτζιλίκι τους. Το βασικό κοινό στοιχείο όμως των δύο, που κάνει πολλούς να σκέφτονται πως στο μέλλον ο Ανδρέας δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειας στον πολιτικό στίβο, είναι πως παρά το βαρύ επίθετο που κουβαλούν επέλεξαν για χρόνια να κρατηθούν έξω από το «παιχνίδι» της προσωπικής προβολής. Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου Τζούνιορ, μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Μια διαδρομή που είχε κάνει πριν χρόνια και ο Γιώργος. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαζε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας. Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί αφού ο Αντρίκος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Εκεί, κατά τη διάρκεια των σπουδών του γνώρισε και τον Πάρη Κασιδόκωστα με τον οποίο και γνώρισε τη νυχτερινή ζωή της βρετανικής πρωτεύουσας. Μετά, επόμενος 'σταθμός' του Αντρίκου ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές. Εκεί γνώρισε και τον πρώτο μεγάλο του έρωτα, μία γλυκιά και δυναμική συμφοιτήτριά του την οποία γνώρισαν και οι δικοί του.
Ο πιο στενός του φίλος είναι ο πρώτος του ξάδερφος Ανδρέας Κατσανέβας με τον οποίο είναι σχεδόν συνομήλικοι. Από τα παιδικά τους ακόμη χρόνια ήταν πολύ δεμένοι, είχαν κοινές παρέες αλλά και κοινά βιώματα από την πορεία της οικογένειας.
Όσο για τα χόμπι του, ο Αντρίκος δείχνει να έχει τεράστια αδυναμία στη μουσική όπως και ταλέντο. Είναι φαν των Metallica και ακούει ροκ ενώ ο πατέρας του προσπαθεί να τον μυήσει και στον κόσμο της τζαζ. Μαζί με τους φίλους του είχε φτιάξει στο παρελθόν ένα συγκρότημα και πολλά καλοκαιρινά βράδια τραγουδούσαν και έπαιζαν μουσική στις παραλίες.
Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διαπρέπει όμως και το θαλάσσιο σκι (αγαπημένο χόμπι του μπαμπά στα νεανικά χρόνια), μάλιστα κάποια καλοκαίρια παρέδιδε και ο ίδιος μαθήματα σκι για να εξοικονομεί τα προσωπικά του έξοδα.
Ο αθλητισμός όμως είναι… στο γονίδιο του και μάλιστα τον ενέτασσε πάντα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ως θέμα στις Πανεπιστημιακές του εργασίες. Παίζει ποδόσφαιρο αλλά ως ψηλός διακρίνεται και στο μπάσκετ.
Σε ό,τι αφορά τώρα τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, ο Ανδρέας έχει άριστη σχέση με την μικρή του αδερφή Μαργαρίτα όπως και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Άντα Παπανδρέου η οποία ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το μεγάλωμά του, αφού ο Αντρίκος κατά την εφηβεία του και πριν φύγει για σπουδές, έμενε αρκετό διάστημα με τον πατέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved