Τάμτα και C-Real αποκαλύπτονται στο "All about Greek Idol"
Media

Τάμτα και C-Real αποκαλύπτονται στο "All about Greek Idol"

Το «Greek Idol», αποκαλύπτεται απόψε στη μικρή μας οθόνη. Aύριο θα δείτε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με την Τάμτα και τους C: Real. Τι συμβουλές δίνουν στα παιδιά;

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Κώστα Καπετανίδη και τη Μάρω Θεοδωράκη. Τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη να δίνουν μαζί ένα…ρεσιτάλ ερμηνείας αμέσως μετά το 5ο live του «Greek Idol».Τη Μάρω Θεοδωράκη να …μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει για να….γλυκάνει τα παιδιά του «Greek Idol».Τι δηλώνει η μακιγιέρ, οι κομμωτές και ο σχεδιαστής της Ρούλας Κορομηλά για την λαμπερή παρουσιάστρια.
Τι λέει η Αντιγόνη όταν υποδέχεται το Θέμη Γεωργαντά στο σπίτι. Μια διαφορετική συνέντευξη που μας αποκαλύπτει πολλές πλευρές του χαρακτήρα της.
Τι δηλώνουν οι υποψήφιοι λίγο πριν βγουν στη σκηνή. Πως αντέδρασε και τι δήλωσε ο Διογένης μετά την αποχώρησή του από το talent show. Ο Θέμης Γεωργαντάς με την μοναδική του ενέργεια και το ξεχωριστό του κέφι θα ….τρυπώσει παντού, θα ψάξει, θα ρωτήσει και θα… μας τα δείξει όλα! Αποκλειστικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια υλικό που δεν έχει ποτέ προβληθεί! Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το αγαπημένο σας μουσικό talent show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved