Τα λάθη του Κυριακού στον “Φάκελο” Ευαγγελάτος
Showbiz

Τα λάθη του Κυριακού στον “Φάκελο” Ευαγγελάτος

Η σεζόν έχει τελειώσει. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πια μοιραστεί και οι υπεύθυνοι των καναλιών σχεδιάζουν επί χάρτου και επί... δοκιμαστικών τη νέα “φτωχή” σε budget χρονιά. Ωστόσο ντάλα καλοκαίρι και στον Αντ1, ο ιδρώτας τρέχει... και δεν είναι από την καθυστέρηση στο serviceτων air condition αλλά από τον πονοκέφαλο.

Και με δεδομένο ότι τα pain Killers είναι κομματάκι επικίνδυνα και τα περιορισμένα κεφάλαια δείχνουν μια νέα πραγματικότητα “σκάει” και το θέμα Ευαγγελάτου. Κι αν έχουν γραφτεί ρεπορτάζ και πληροφορίες για το “Θέμα Ευαγγελάτου”. Φέτος πια ήταν η χρονιά του. Αλλά πόσα και πια ήταν τα λάθη του Θοδωρή Κυριακού;

Λάθος πρώτο: Ο ενθουσιασμός και η πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του παρουσιαστή στις αρχές Φλεβάρη. Λίγο μετά την ανακοίνωση του σταθμού για την πρωτιά στα νεανικά κοινά τον Γενάρη. Συμπέρασμα; Βιαστικές κινήσεις, παραγωγή εντυπώσεων και εμπιστοσύνης προς τον Ευαγγελάτο, ο οποίος με την σειρά του μπαίνει στις συζητήσεις αλλά κρατάει μικρό καλάθι.

Λάθος δεύτερο: Αρχές Μάρτη και o Γιώργος Λεβέντης ενημερώνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Ε-mail) για την απόφαση του καναλιού να μειώσει τα Βαριά συμβόλαια και στις συσκέψεις με τον Γιάννη Λάτσιο για το νέο πρόγραμμα ν ακολουθήσουν “φθηνές λύσεις και τακτικές”. Ο καιρός περνάει και στις ημερήσιες συσκέψεις το θέμα Ευαγγελάτος δεν απασχολεί τους υπευθύνους του καναλιού. Είναι δική τους πρωτοβουλία ή έχουν πάρει εντολή; Συμπέρασμα; Ο σταθμός θεωρεί δεδομένο τον Ευαγγελάτο και ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί καθώς δεν υπάρχει στην αγορά κάτι ανάλογο που να μπορούσε να τον αντικαταστήσει.

Λάθος τρίτο: Ενεργοποιείται η εντολή και όλοι οι παρουσιαστές-ανάμεσα τους και ο Νίκος Ευαγγελάτος-δέχονται μείωση στις απολαβές τους. Ο δημοσιογράφος συγκαταβατικά το αποδέχεται στέλνοντας το μήνυμα πρός την διοίκηση όμως το Πάσχα περνάει και κανείς δεν τον καλεί για την ανανέωση. Συμπέρασμα; Θέλουν να δοκιμάσουν την υπομονή του συναδέλφου για να εξασθενίσουν όσο μπορούν τα διαπραγματευτικά του ατού.

Λάθος τέταρτο: Η παραφιλολογία, τα συνεχή “ρεπορτάζ” και οι αναφορές σε εκπομπές για την επικείμενη συμφωνία μόνο καλό δεν κάνουν στο προφίλ του Νίκου Ευαγγελάτου. Όλη αυτή η καθυστέρηση τραυματίζει το προφίλ του επαγγελματία Ευαγγελάτου και δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα και ανασφάλεια στους στενούς του συνεργάτες αλλά όχι στον ίδιο. Συμπέρασμα; Ακόμη και την τελευταία στιγμή να προταθεί στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 η θέση του κ. Μιχελάκη -για να επιτευχθεί ρελάνς- από τον Θοδωρή Κυριακού, η απάντηση θα είναι αρνητική. Άλλωστε ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν το έχει ανάγκη!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved