Βανδή: "Για τα παιδιά μου θα άφηνα την καριέρα μου χωρίς δεύτερη σκέψη"
Showbiz

Βανδή: "Για τα παιδιά μου θα άφηνα την καριέρα μου χωρίς δεύτερη σκέψη"

«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου η ίδια» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να εγκαταλείψει την καριέρα της.

«Αν χρειαζόταν θα άφηνα τη δουλειά μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Η οικογένεια ήταν για μένα πάντα πάνω απ’ όλα. Αν ήταν να μου στοιχίσει κάτι από την επαγγελματική μου ζωή θα το ξαναέκανα χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε η τραγουδίστρια, ενώ συνέχισε: «Πηγαίνω στην Καβάλα, βλέπω τη μαμά μου, τα αδέλφια μου, τα ανίψια μου, με πιάνει μια μελαγχολία και επιστρέφω. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, γιατί δεν υπήρχαν ούτε χρήματα και είχα να αντιμετωπίσω κι έναν κοινωνικό ρατσισμό. Δεν ήμουν και το ωραίο κορίτσι της τάξης».
Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα, πιο αποκαλυπτική από ποτέ, παραδέχεται ότι μικρή είχε πολλά κόμπλεξ και γινόταν όλο και πιο δειλή και συνεσταλμένη, ότι μέσα από το τραγούδι κατάφερε να απελευθερωθεί και να γίνει η show woman που είναι σήμερα, αλλά και ότι δεν ζηλεύει καθόλου τον σύζυγό της (αντιθέτως του αρέσει να τη βλέπει πάνω στη σκηνή και την φλερτάρει συνεχώς!)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved