Λιονέλ Μέσι: “Η Αργεντινή μπορεί να φοβάται μόνο την... Αργεντινή”
G-Sports

Λιονέλ Μέσι: “Η Αργεντινή μπορεί να φοβάται μόνο την... Αργεντινή”

Ο μόνος αντίπαλος της Αργεντινής είναι ο “κακός” της εαυτός σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι. Η “μπιανκοσελέστε” ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ αφού επικράτησε με 1-0 της Νιγηρίας ωστόσο η αμυντική της λειτουργία προβλημάτισε.

Ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του επεσήμανε:
«Η Αργεντινή μπορεί να φοβάται μόνο την Αργεντινή. Το λέω αυτό με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς τις άλλες ομάδες αλλά έχουμε ποιότητα και ταλέντο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε μένοντας ενωμένοι και προπονημένοι προσεκτικά. Πραγματικά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανένα.»
Όσο για τον Μαραντόνα τόνισε: «Το να τον έχουμε προπονητή είναι μεγάλη τιμή για μας. Είναι κοντά μας, είναι ένας από μας και μας βοηθάει με τη μεγάλη εμπειρία του. Η συμπεριφορά των παικτών έχει αλλάξει και η ομάδα μας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Όλα έχουν αλλάξει από τα προκριματικά. Η προσέγγιση των παιχνιδιών έχει αλλάξει εντελώς όπως και η συμπεριφορά των παικτών. Πριν δεν ήμαστε ομάδα και συχνά παίζαμε άσχημα. Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εύκολα στη νίκη και δεχόμαστε κριτική. Τώρα έχουμε κίνητρο, προπονούμαστε σκληρά και βλέπουμε τους καρπούς της δουλειάς μας. Είμαστε μια διαφορετική Αργεντινή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved