Ντανιέλε Ντε Ρόσι: “Εγώ φταίω”
G-Sports

Ντανιέλε Ντε Ρόσι: “Εγώ φταίω”

Την ευθύνη για το γκολ με το οποίο η Παραγουάη προηγήθηκε στον χθεσινό αγώνα της Ιταλίας ανέλαβε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο μέσος της Ρόμα ήταν αυτός που ισοφάρισε για την ομάδα του και κατά κάποιο τρόπο εξιλεώθηκε για το λάθος του.


«Το γκολ της Παραγουάης προήλθε από δικό μου λάθος. Ήταν δική μου ευθύνη να μαρκάρω τον συγκεκριμένο αντίπαλο και παραδέχομαι το λάθος μου. Είχαμε την υπεροχή και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρότι υπήρχε χρόνος για να πάρουμε και τη νίκη, κάτι μας έλειπε στην τελική προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί εκεί είναι η διαφορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο μέσος της Ρόμα., ενώ ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα, Μαρτσέλο Λίπι τόνισε:
«Είναι κρίμα, γιατί τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε. Η Παραγουάη σκόραρε στην πρώτη της ευκαιρία, αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά και παίξαμε καλά. Οι αντίπαλοί μας κλείστηκαν στην άμυνά τους, όμως κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved