Πελέ: “Ο Μαραντόνα ανέλαβε την Αργεντινή γιατί είχε ανάγκη τα λεφτά”
G-Sports

Πελέ: “Ο Μαραντόνα ανέλαβε την Αργεντινή γιατί είχε ανάγκη τα λεφτά”

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο θρύλους του ποδοσφαίρου, τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πελέ καλά κρατεί. Ο Ντιέγκο...την είπε στον Πελέ για τις αμφιβολίες που είχε το «μαύρο διαμάντι» στη διοργάνωση του Μουντιάλ από μια αφρικανική χώρα και ο βραζιλιάνος πρώην άσσος δεν του χαρίστηκε.


«Δεν θα ήταν τίμιο να δεχτώ να γίνω προπονητής αφού ποτέ δεν ήθελα και δεν θέλω να υποστώ αυτά που περνάει ο Ντούνγκα. Ο Μαραντόνα δέχτηκε την θέση στην εθνική Αργεντινής γιατί είχε ανάγκη από λεφτά. Είδα ότι η Αργεντινή πέρασε με δυσκολία τα προκριματικά. Ομως δεν φταίει ο Μαραντόνα αλλά εκείνος που τον τοποθέτησε σ’ αυτή τη θέση.
Δεν ξέρω τον λόγο που λέει τόσα πράγματα για μένα, μάλλον με αγαπάει. Όταν έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Αργεντινή και χρειαζόταν βοήθεια, πήγα μέχρι το Μπουένος Άϊρες, έπαιξα μπάλα μαζί του και τον βοήθησα.
Μετά προσπάθησα να τον ισχυροποιήσω με διαφημιστικά αλλά ερχόταν με καθυστέρηση στα γυρίσματα ή δεν εμφανιζόταν καθόλου. Το πρόβλημα είναι πως τα μέσα ενημέρωσης δίνουν μεγάλη σημασία σ’ αυτά που λέει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved