Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα: "Και πριν από δύο χρόνια το ίδιο κάναμε"
Lifestyle

Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα: "Και πριν από δύο χρόνια το ίδιο κάναμε"

Η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα, Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα, δίνει τη δική της απάντηση για το πάρτι στο θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ" τρεις μέρες μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών. Η κυρία Λεμού-Πατίτσα θεωρεί άδικη την επίθεση που δέχονται πανταχόθεν αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το «Γεώργιος Αβέρωφ» φιλοξενεί καλεσμένους της οικογένειάς της. Και πριν από δύο χρόνια είχε στηθεί το ίδιο σκηνικό στο κατάστρωμα.

«Και πρόπερσι ξανακάναμε την ίδια γιορτή εκεί. Τότε όμως δεν είχε πει κανείς τίποτα. Χορέψαμε κανονικότατα!». Το παράπονο της μητέρας του Λέοντα Πατίτσια είναι ότι κανείς όλα αυτά τα χρόνια δεν στάθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας, αλλά με την πρώτη ευκαιρία έγιναν βορά στους δημοσιογράφους. «Αρχικά με ενόχλησε όλη αυτή η κατάσταση και η τεράστια διάσταση που πήρε το θέμα. Οταν συνειδητοποίησα, όμως, ποιοι τα λένε και τα γράφουν, έπαψα να ασχολούμαι, “ξε-ενοχλήθηκα”» απαντά η κυρία Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα. "Παίρνουν το τόσο δα και το διογκώνουν, το μεγαλοποιούν. Δεν έχω να απαντήσω κάτι στα πικρόχολα αυτά σχόλια. Δυστυχώς, είναι μερικοί άνθρωποι που δεν μπορούν να εκτιμήσουν καταστάσεις...
Φυσικά και δεν προκαλέσαμε. Δεν κάναμε τίποτα άσχημο. Ισα-ίσα, εμείς βοηθάμε πάρα πολύ φτωχό κόσμο, έχουμε ενισχύσει οικονομικά και το Μουσείο «Γεώργιος Αβέρωφ», και άλλωστε πριν από δύο χρόνια ξανακάναμε εκεί αυτή τη γιορτή".
πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved