Πανικός και καρφώματα στα δοκιμαστικά του Mega
Showbiz

Πανικός και καρφώματα στα δοκιμαστικά του Mega

Πέρασε η πρώτη εβδομάδα και τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμαστικών για το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega είναι...απογοητευτικά. Τις τελευταίες ώρες ο ισχυρός άντρας του καναλιού, Πέτρος Μπούτος και η σύμβουλος προγράμματος Έλενα Κατραβά παρακολουθούν από κοινού και ο καθένας ξεχωριστά τα πρώτα Dvd και οι πρώτες πληροφορίες από τους διαδρόμους του καναλιού κάνουν λόγο για πανικό.

Η ανάγκη αυτοπροβολής κάποιων προσώπων, το ύφος και το τεράστιο έλλειμμα παρέας που ταλαιπώρησε επί πολλά χρόνια ακόμη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαίνεται πώς τρενάρουν την τελική απόφαση. Τι κι αν διαρρέεται ότι ο Νίκος Παπαδάκης είναι ο “διάδοχος”; Τι κι αν όλοι λένε ότι ο νεανίας στα τηλεοπτικά δρώμενα Ουγγαρέζος μπορεί ν' αποτελέσει το νέο πρόσωπο του Mega; Κανείς από τους “δοκιμαστικούς” με εξαίρεση τη Νόνη Δούνια και την Δήμητρα Αιγινίτη, δεν διαθέτουν τηλεοπτική υπεραξία τέτοια που να περάσουν με επιτυχία τα standards του Mega. Οι “δοκιμαστικοί” αγνοούν πώς το παιχνίδι στην πρωινή ζώνη είναι χοντρό και η προίκα του Γρηγόρη στο 18,9% αποτελεί μοχλό πίεσης για ανάλογα αποτελέσματα. Αποτελέσματα που φέρνουν χρήματα στα ταμεία του καναλιού, ειδικά αυτή την περίοδο που οι στρόφιγγες των διαφημιστικών κλείνουν.

Οι πρώτες κόντρες και η Τατιάνα

Και μέσα σε όλα αυτά ακούστηκαν ήδη από κάποιους εκ των εκκολαπτόμενων παρουσιαστών του πρωινού κακίες και “καταγγελίες” για τους εν δυνάμει ανταγωνιστές τους. Η Κατερίνα Στικούδη με ύφος μπήκε με ύφος βγήκε, χωρίς να καταφέρει ούτε στιγμή να επικοινωνήσει με το Νίκο Παπαδάκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επηρεαζόμενος από την μυρωδιά της πρώην του Νάντιας Μπουλέ-στο studio του όμορφου κόσμου έλαβαν χώρα τα δοκιμαστικά- δεν έδειξε τον καλύτερο του εαυτό (πρωτάρης είναι και δικαιολογείται), ενώ η Κατερίνα Καινούριου θεωρείται δεδομένη καθώς απολαμβάνει σύμφωνα με κάποιους την προστασία της Έλενας Κατραβά.
Το παιχνίδι με την Τατιάνα και την εμπλοκή του ονόματός της στο πρωινό ανήκει και μόνο στην σφαίρα της φαντασίας. Η ίδια μιλώντας σε φίλους της ανέφερε “Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το θέμα. Είναι καλό να μην ακούτε και να μην πιστεύετε ότι ακούτε”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Τατιάνα δεν προτίθεται ν΄αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες την ηρεμία του σπιτιού της στην Χαλκίδα και περιμένει από τον Γιώργο Λεβέντη το sms! Άλλωστε δεν είναι καιρός για μεταγραφές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved