Κατερίνα Στικούδη: «Λατρεύω το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι»
G-Sexy

Κατερίνα Στικούδη: «Λατρεύω το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι»

Εμμονή! Αυτό ακριβώς είναι η Κατερίνα Στικούδη! Αρκεί κάποιος να τη δει μια φορά και δύσκολα θα ξεκολλήσει από τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου του!


«Δεν ξέρω να μαγειρεύω, δεν έχω καμιά σχέ¬ση με το άθλημα. Όταν ήμουν μικρή, είχα καεί προσπαθώντας να τηγανίσω πατάτες. Τις πέταξα στο τηγάνι και ξαναγύρισαν πίσω» παραδέχεται το μοντέλο με τις αναλογίες 92-67-92, ενώ συνεχίζει: «Λόγω των γονιών μου, δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, το αν βλέπω ή δεν βλέπω κάποιον. Λατρεύω όμως το παιχνίδι της… γάτας με το ποντίκι. Θέλω ο άν¬δρας να είναι κυνη¬γός, να με πλησιάσει και να μου πει κάτι έξυπνο. Αν καταλάβω ότι το μόνο πράγμα που ζητάει είναι να “περάσει καλά” μαζί μου, δεν θα του δώσω περιθώριο να συνε¬χίσει».
Οπότε, αν κάποιος τη δει στο δρόμο και θέλει να την κατακτήσει, καλύτερα να μην αρχίσει τις ατάκες τύπου «γεια σου, τσολιά μου», «κορμάρα μου» κτλ. Απλά να της πει ένα «θέλω να σε παντρευ¬τώ» (τη συγκεκριμένη ατάκα τη βρίσκει χαρι¬τωμένη) και καθάρισε! Αν δεχτεί, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να μάθει να μαγειρεύει…
Πηγή: Maxim

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved