"Greek Idol": Λίγο πρίν το τέλος...
Media

"Greek Idol": Λίγο πρίν το τέλος...

Το ταξίδι της αναζήτησης του νέου «Greek Idol» φτάνει στο τέλος του!  Στο αυριανό live καλεσμένη είναι η 'Ελενα Παπαρίζου.

Η ώρα για το νέο αστέρι που θα κυριαρχήσει στην ελληνική μουσική σκηνή πλησιάζει! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, η αγωνία κορυφώνεται! Τρία νέα ταλαντούχα παιδιά που έχουν φτάσει μια ανάσα από το όνειρο! Στο live της Δευτέρας 21 Ιουνίου, οι 3 υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για την πρόκρισή τους στον τελικό του «Greek Idol». Τα ανερχόμενα αστέρια μας είναι και πάλι έτοιμα να βρεθούν μπροστά στην απαιτητική κριτική επιτροπή αλλά κυρίως μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νέου «Greek Idol». Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό;
Ποιοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο όνειρο; Τρία νέα παιδιά ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και ζητούν μια ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους.
Η Βαλάντω, με την τρυφερή φωνή που σημείωσε εντυπωσιακή πρόοδο από την έναρξη του «Greek Idol» και σε κάθε live μας προσφέρει κορυφαίες ερμηνείες.
Η Νικόλ, η έφηβη τραγουδίστρια, η «καλλίφωνη φραουλίτσα», που εντυπωσίασε με τον τρόπο που ερμήνευσε το τραγούδι της με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, την περασμένη Δευτέρα. Ο Νίκος, το γοητευτικό αγόρι με το ζεστό χαμόγελο που κέρδισε με την προσπάθειά του τους τηλεθεατές. Στο live της Δευτέρας, οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τρία τραγούδια. Αγαπημένες μελωδίες του χθες αλλά και του σήμερα, μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες από το 1980, το 1990 και το 2000 Θα καταφέρουν οι υποψήφιοι να ερμηνεύσουν σωστά τα τραγούδια τους, τα τραγούδια θα ταιριάζουν με το μουσικό τους ύφος; Ποιος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις;
Ποιος θα αποχωρίσει; Η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί στη σκηνή του «Greek Idol – live» τους 3 υποψήφιους που θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους για να γοητεύσουν κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό. Στο ένατο live, η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχτεί την μοναδική Έλενα Παπαρίζου που θα δώσει ένα δυναμικό μελωδικό «παρών» και θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved