Θύμα απάτης η Γωγώ Γαρυφάλλου
Showbiz

Θύμα απάτης η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Έπεσα θύμα απατεώνα που μου έκανε τον μάνατζερ...» δήλωσε η Γωγώ Γαρυφάλλου και καταγγέλλει τον άνθρωπο που της απέσπασε περίπου 15.000 ευρώ για την παραγωγή του νέου της CD.

Το γνωστό Γωγουλίνι πριν από έναν χρόνο ξεκίνησε συνεργασία με ένα άτομο κατά του οποίου στρέφεται νομικά προκειμένου να διεκδικήσει αυτά που της οφείλει, αφού αθετήθηκε κάθε συμφωνία μεταξύ τους. «Ολα αυτά τα χρόνια που είμαι στο τραγούδι υπήρχε ένας άνθρωπος που με συμβούλευε χωρίς κανένα όφελος, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και έμεινα μόνη μου. Σε αυτή τη δύσκολη φάση που βρισκόμουν με πλησίασε κάποιος που συστήθηκε ως μάνατζερ και παραγωγός δίσκων. Μου πρότεινε να αναλάβει την καριέρα μου. Συμφωνήσαμε να του δίνω το 50% της αμοιβής μου στα κέντρα όπου εμφανιζόμουνα και το 50% στις έξτρα εμφανίσεις μου στην επαρχία. Δηλαδή, μου έπαιρνε τα μισά χρήματα από αυτά που έβγαζα... Το δέχτηκα -αν και όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι μου παίρνει πολλά- γιατί μου έλεγε ότι με αυτά τα χρήματα θα πλήρωνε τα έξοδα για το νέο μου CD. Aλλά τελικά ανακάλυψα ότι με κορόιδευε» εξομολογείται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο συγκεκριμένος «μάνατζερ και παραγωγός» δεν πλήρωσε το στούντιο όπου ηχογράφησε τα νέα τραγούδια της ούτε και την εταιρεία που θα έβγαζε το CD της. Όμως, η Γωγώ Γαρυφάλλου δεν θα το αφήσει έτσι το θέμα μιας και έχει πολλούς μάρτυρες και πιστεύει ότι θα βρει το δίκιο της.
πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved