Από τραγουδίστρια... ηθοποιός η Lena Meyer
Showbiz

Από τραγουδίστρια... ηθοποιός η Lena Meyer

Βροχή πέφτουν οι επαγγελματικές προτάσεις στη φετινή νικήτρια της Eurovision Lena Meyer στην πατρίδα της, στη Γερμανία, όπου θεωρείται πλέον κάτι σαν εθνική ηρωίδα.

Ωστόσο η 19χρονη κοπέλα βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το αν θα ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας ή ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα ακόμα και να κάνει διεθνή καριέρα. «Θα μπορούσε να γίνει μεγάλη αστέρας, όπως η Βίκυ Λέανδρος μετά τη νίκη της στη Γιουροβίζιον το 1972» λέει ο Πέτερ Βολφ, γνωστός μάνατζερ της χώρας.

Προς το παρόν, ωστόσο, η 19χρονη νικήτρια του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού είναι αφοσιωμένη στην προετοιμασία της ευρωπαϊκής περιοδείας της για την προώθηση του «Satellite», αλλά και στην ανεύρεση του νέου κομματιού με το οποίο θα υπερασπιστεί τον τίτλο της του χρόνου. Δεν αποκλείεται, όμως, να θελήσει στο ενδιάμεσο να ενισχύσει τον τραπεζικό της λογαριασμό κάνοντας κάποια από τα δεκάδες διαφημιστικά που της έχουν προταθεί. Φήμες, μάλιστα, αναφέρουν ότι της έχει προσφερθεί αμοιβή ύψους 600.000 ευρώ για ένα και μόνο σποτ.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved