Ντάβλας-Μητσοπούλου: Δείτε φωτογραφίες από τη  βάπτιση του γιου τους
Showbiz

Ντάβλας-Μητσοπούλου: Δείτε φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους

Ο γκουρού των δημοσίων σχέσεων , Γιώργος Ντάβλας και η σύζυγός του, Έλενα Μητσοπούλου στις 16 Ιουνίου βάφτίσαν τον μονάκριβο γιο τους στην εκκλησιά της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Κεφαλάρι. Ο μικρούλης πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Όχι βέβαια τυχαία, αφού έτσι λέγεται ο πατέρας της Έλενας και ο πατέρας του Γιώργου. Νονές ήταν η Τζένη και η Σταματίνα Γλού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θόδωρο Αγγελόπουλο. Μεταξύ των καλεσμένων η Ειρήνη Παπά, η Μαριάννα Λάτση, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Αγνή Μπάλτσα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου, η Νίνα Βλάχου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Τζώννυ Καλημέρης και άλλοι πολλοί. Δεν έλλειψαν και οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι, όπως ο πρίγκιπας Νικόλαος, η Γαλλίδα πριγκίπισσα Caroline Murat (που είναι ξαδέρφη της Καρολίνας του Μονακό), ο πρίγκιπας Michael Kent, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα της Γιουγκοσλαβίας Αικατερίνη.

Το ζευγάρι προτίμησε να χαρίσει τα δώρα των λαμπερών προσκεκλημένων του σε γνωστά ιδρύματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι στο πρωτότυπο προσκλητήριο - φιλοτεχνημένο από την Μαρία Φιλοπούλου - αναγράφονταν οι λογαριασμοί τραπεζών των ιδρυμάτων, προκειμένου οι προσκεκλημένοι να καταθέσουν εκεί κάποιο χρηματικό ποσό. Η βάφτιση έγινε σε κλειστό κύκλο, όμως η οικογένεια Ντάβλα διοργάνωσε την επόμενη μέρα ένα μεγάλο πάρτυ στο "Island", όπου το παρών έδωσαν περισσότεροι από χίλιοι καλεσμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved