Η Σεμίνα Διγενή επιχειρηματίας στο Γκάζι!
Showbiz

Η Σεμίνα Διγενή επιχειρηματίας στο Γκάζι!

Η Σεμίνα Διγενή ετοιμάζει τον δικό της ολοκαίνουργιο χώρο, που σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες του.

Το όνομα του μαγαζιού, «Wonderland» (χώρα των θαυμάτων), και υπόσχεται μοναδικές βραδιές για μεγάλα παιδιά. Πρόκειται για μια μουσική αναδρομή διά χειρός της δημοσιογράφου που έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια από το 1930 έως σήμερα.

«Εάν βρισκόμασταν στη Γαλλία, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και καμπαρέ! Εδώ ο όρος είναι παρεξηγημένος και γι' αυτό μιλάμε για ένα live club» δήλωσε ο χορογράφος και στενός φίλος της Σεμίνας Γιώργος Καλογερόπουλος. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει απ' όλες τις χώρες, με ειδικές αναφορές στην ελληνική μουσική. «Από Δάκη και Μπέσσυ Αργυράκη μέχρι Αντώνη Ρέμο και Μιχάλη Χατζηγιάννη. Από μελοποιημένες διαφημίσεις μέχρι Eurovision. Θα υπάρχουν λαϊκά ακούσματα, αλλά όχι σκυλοτράγουδα».

Ήδη οι δημιουργοί Σεμίνα Διγενή και Γιώργος Καλογερόπουλος βρίσκονται σε συνεχείς πρόβες με τα παιδιά και σε λίγες μέρες ετοιμάζονται για τη μεγάλη έκπληξη: ένα οπτικοποιημένο θέαμα με εκατοντάδες κοστούμια, εντυπωσιακές χορογραφίες, απίστευτες μουσικές εναλλαγές και επωνύμους που θα σερβίρουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Ενα live «Κοίτα τι έκανες» της Σεμίνας. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που προετοιμάζει εδώ και καιρό η δημοσιογράφος. πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved