Αποχώρησε ο Ντέμης από τα club στην Αλεξανδρούπολη
G-Sports

Αποχώρησε ο Ντέμης από τα club στην Αλεξανδρούπολη

Κι όμως. Η κρίση χτυπάει περισσότερο τους έχοντες. Και ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι ένας από αυτούς. Ο πάλαι ποτέ διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια επένδυε στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Αλεξανδρούπολη μέρος των χρημάτων που κέρδιζε.

Κατά το παρελθόν είχε γίνει γνωστό, πώς ανακαίνισε το σπίτι των γονιών του στην περιοχή «Τέρμα Άβαντος», αγόρασε ένα οικόπεδο λίγα μέτρα νοτιότερα απο το νέο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ «προίκισε» τον κολλητό του Μενέλη Καβαρατζή, γιό του παλαίμαχου στελέχους της Ν.Δ και πρώην υπουργού κ. Καβαρατζή, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Αθηνών, τοποθετώντας τον αντ΄ αυτού σε συμμετοχές σε club και cafe της πόλης.

Γιατί τώρα;

Πολλοί αναρωτιούνται και αναζητούν τον λόγο που ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισε να πουλήσει τα μερίδιά του. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το πρώτο χτύπημα έλαβε χώρα πέρυσι, όταν οι υπηρεσίες του Δήμου γκρέμισαν ένα από τα club στην παραλία της Αλεξανδρούπολης καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν πολεοδομικές ατασθαλίες, τις οποίες μάλλον αγνοούσαν οι μέτοχοι. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε την έναρξη της διαφημιστικής εταιρείας του Ντέμη με έδρα το Μαρούσι και τα έξοδα του νέου του σπιτιού στην Εκάλη τότε καταλαβαίνουμε την ανάγκη σωστής
διαχείρισης των αποθεματικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved