Γιώργος Καραγκούνης: «Τα δώσαμε όλα»
G-Sports

Γιώργος Καραγκούνης: «Τα δώσαμε όλα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης προσπάθησε και τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αποχώρησε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Σπυρόπουλο. Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Αργεντινή τόνισε:

"Δέχθηκα ένα χτύπημα στο 4ο λεπτό και με πόνεσε πολύ. Άντεξα μέχρι το ημίχρονο κι έγινα αναγκαστική αλλαγή. Όταν παίζεις σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και γίνονται τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε διάστημα 78 λεπτών είναι ότι χειρότερο. Βγήκαν τρεις παίκτες και ο προπονητής μετά δεν είχε αλλαγή για κάποιον επιθετικό, ώστε να πιέσουμε όταν το ματς ήταν 0-0 μέχρι το 77. Θα μπορούσε να είχε αλλάξει κάτι.»
«Στο Μουντιάλ δεν έρχεσαι συνέχεια. Είναι μόλις η 2η φορά μας στην ιστορία και παρότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ, θέλαμε να περάσουμε. Αυτή ήταν η φιλοδοξία μας. Τα δώσαμε όλα. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν όσο μπορούσαμε και κατεβήκαμε γι' αυτό το σκοπό στο αρχικό μας σχήμα. Τα καταφέραμε και εκεί που ίσως να αιφνιδιάζαμε, κάπου εκεί ο προπονητής δεν είχε αλλαγές και δεν ήξερε τι να κάνει μετά. Ήταν δύσκολο.»
«Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη κόντρα στη Νιγηρία, σημειώσαμε τα πρώτα μας γκολ, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι. Θέλαμε να προκριθούμε και δεν τα καταφέραμε. Μας μένει η πικρία γι' αυτό. Κρατάμε τη μεγάλη μας νίκη με τη Νιγηρία. Ήταν μια ιστορική στιγμή για εμάς. Από εκεί και πέρα, η Εθνική Ελλάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα πρέπει να γίνουν τα πάντα για να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί. Έγιναν μεγάλα βήματα προόδου και πρέπει να κάνουμε το παν για να κρατηθεί η ομάδα σε αυτό το επίπεδο».
«Για την απόφαση Ρεχάγκελ είναι καθαρά θέμα δικό του. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και αναγκαστικά πρέπει να πάρει μια απόφαση. Από εκεί και πέρα, η Εθνική έχει τις βάσεις για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι τι θέλουμε εμείς, είναι τι θέλει αυτός. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Στις επιτυχίες και στις αποτυχίες έχει παίξει ρόλο και αυτός, αλλά πρωτίστως οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί μένουν. Ετσι κι αλλιώς πρέπει να συνεχίσει, αλλά εάν φύγει, θα γίνει μεγάλη αλλαγή γιατί έχει μείνει πολλά χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved