Έλενα Παπαρίζου: “Δεν φοβάμαι να είμαι άσχημη”
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: “Δεν φοβάμαι να είμαι άσχημη”

Για να τελειώνουν όλα όσα λέγονται ξανά και ξανά γύρω από την Έλενα Παπαρίζου για το αν αδυνάτισε, αν πάχυνε, αν της πάει το έντονο βάψιμο, αν πρέπει ή όχι να φοράει καυτά σορτς και άλλα... τέτοια, η ίδια μιλά για την εξωτερική της εμφάνιση, λέει αν τα έχει καλά με τον εαυτό της και εξηγεί πώς έχει καταφέρει να φέρει στην προσωπική της ζωή τις ισορροπίες που χρειάζονται...

Τα έχει καλά με τον εαυτό της;

“Πολύ καλά. Συνέχεια γελάω, αυτοσαρκάζομαι, τσαλακώνομαι. Δεν φοβάμαι να είμαι άσχημη, δεν φοβάμαι να κάνω γκριμάτσες, αστεία, χαζομάρες. Τέτοιες άνθρωπος είμαι.”

Δεν φοβάται να είναι άσχημη;

“Δεν ξυπνάω λαμπερή, φρέσκια και ατσαλάκωτη κάθε πρωί. Ξυπνάω αναμαλλιασμένη, όπως οποιαδήποτε γυναίκα, που μπορεί και να μην έχει κοιμηθεί αρκετά, να νιώθει κουρασμένη ή να έχει τα νεύρα της. Ή μπορεί και να νιώθω θεά, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω 'κούκλα μου, σήμερα είναι η μέρα σου. Θα βγεις έξω και θα τους ξεσηκώσεις όλους”.

Έχει ερωτικά καβγαδάκια με τον αγαπημένο της Τόνυ;

Αυτό που συμβαίνει όταν περνάνε πάρα πολλά χρόνια μέσα σε μια σχέση είναι πως μετά βαριέσαι να τσακώνεσαι. Λες 'ουφ, εντάξει τώρα, γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας για μια ανοησία;'. Νομίζω πως ο Τόνι το ίδιο σκέφτεται. Γενικά, ως ζευγάρι είμαστε πολύ κουλ. Ας πούμε, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Τόνυ είναι στην Πάρο με φίλους του για ένα τετραήμερο. Και είναι ΟΚ.

Πώς νιώθει τώρα, ενάμισι χρόνο μετά το χαμό του πατέρα της; Πώς βιώνει την απώλεια γενικότερα;

“Το να έχεις χάσει γονιό είναι σαν να έχεις σπάσει κόκαλο. Θα περάσει καιρός, θα κολλήσει, αλλά όταν φυσήξει νοτιάς θα ξαναπονέσει”.

Πηγή: DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved