Το σλόγκαν που έγινε τραγούδι
Showbiz

Το σλόγκαν που έγινε τραγούδι

Μπορεί η φράση «τυχαίο; Δεν νομίζω!», που ακούγεται σε διαφημιστικό σποτ τηλεφωνικού καταλόγου, να έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες το σλόγκαν του καλοκαιριού, σε μερικές μέρες όμως αναμένεται να γίνει και το απόλυτο μουσικό χιτ.

Ο λόγος για το νέο τραγούδι που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο γνωστός Κρητικός λυράρης Νίκος Κυριακάκης με τίτλο «Τυχαίο; Δεν νομίζω». Ο λυράρης, εκτός από τη μουσική, υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού. «Το τραγούδι αρχικά λεγόταν “Τυχαίο; Δεν παντρεύομαι!” και το είχα γράψει πολύ καιρό πριν το δω στη διαφήμιση. Μόλις όμως άρχισε να συζητιέται και να γίνεται γνωστή η φράση από την τηλεόραση, πήρα την απόφαση να το τροποποιήσω λίγο και να το κυκλοφορήσω. Άλλαξα τη φράση “δεν παντρεύομαι” με τη “δεν νομίζω” και αφού είδαμε ότι μας ταιριάζει, αποφασίσαμε να το κρατήσουμε έτσι. Το τραγούδι είναι ντουέτο που το ερμηνεύω μαζί με τον Ματθαίο Γιαννούλη και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Είναι ένα διαφορετικό άκουσμα, αφού δεν έχει καθόλου παραδοσιακά στοιχεία» δήλωσε ο Νίκος .

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται σε κάποιον που έχει βαρεθεί τον έρωτά του, ενώ το ρεφρέν που με πάθος τραγουδούν ο Νίκος Κυριακάκης και ο Ματθαίος Γιαννούλης χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δεν πάω, δεν γουστάρω, δεν αντέχω ούτε να σε αγγίζω... Τυχαίο; Δεν νομίζω!» πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved