Τα νέα σχέδια του... "Μπακαλόγατου"
Showbiz

Τα νέα σχέδια του... "Μπακαλόγατου"

Περιοδεία για τον «Μπακαλόγατο», με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, που σημείωσε τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία με πάνω από 270.000 θεατές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί ανά την Ελλάδα ξεκινώντας την 1η Ιουλίου από τα Τρίκαλα και συνεχίζοντας μέχρι το τέλος Αυγούστου σε είκοσι τέσσερις πόλεις συνολικά. Ο «Ζήκος» Πέτρος Φιλιππίδης και η παρέα του είναι πανέτοιμοι για ρεσιτάλ.

Για την ερχόμενη σεζόν όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλάζει ρότα. Θα σκηνοθετήσει τη «Μαύρη Κωμωδία» του Πίτερ Σάφερ, που θα παίζεται από τον Οκτώβρο στο «Μουσούρη» με πρωταγωνιστές τους Τάσο Χαλκιά, Ζέτα Δούκα, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Χριστίνα Τσάφου, Χρήστο Σιμαρδάνη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Θανάση Τσαλταμπάση. Μάλιστα, από τον Ιανουάριο θα παίζεται εκεί το «Χάρολντ και Μοντ» του Κόλιν Χίγκινς σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Άννα Παναγιωτοπούλου και ακόμα τους Ερση Μαλικένζου, Γιάννη Δεγαΐτη, Τάκη Παπαματθαίου, Αννα Μονογιού, Ηλία Γιαννάκη, Σπύρο Παππά, Γιώργο Τσούρμα. Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved